Kontakta oss eller bli kontaktad

Dsolution

08-528 096 00

Mail (service/support): service@dsolution.se

Mail (övriga ärenden): info@dsolution.se

Dsolution Östergötland

013-465 34 40

Mail (service/support): support.ost@dsolution.se

Mail (övriga ärenden): info.ost@dsolution.se

DSolution expanderar! Vi söker säljare och IT-Tekniker.

Traineesäljare

Vill du sälja utskriftslösningar till företag? 
Vi söker ytterligare 2st drivna traineesäljare! 

DSolution AB tillhör en rikstäckande kedja av företag och personer med hög kompetens och ekonomiskt tänkande som är Xerox primära återförsäljare. DSolution startade 2005 och har på endast några år blivit en av Xerox mest framgångsrikaste återförsäljare. Företagets huvudfokus är att leverera den bästa lösningen gällande dokumenthantering såsom utskrift, kopiering, skanning, fax och mjukvaror. 

Som säljare är du givetvis ute mycket hos kund men när du väl är inne sitter du i nya och fräscha lokaler omgiven av unga, trevliga och drivna kollegor! 

Arbetsbeskrivning: Arbetet som säljare innebär att göra prospektering, boka kundbesök, genomföra kundbesök samt göra behovsanalyser. Utifrån kundens behov skapar du olika förslag och offerter som du sedan presenterar för kund. Du bygger upp din egen kundstock från början men bearbetar dina kunder på ett sätt som skapar relationer vilket ger befintliga kunder som återkommer. Till din hjälp har du ett säljstödsystem, fri mobil samt dator. Företagen är verksamma i Stockholmsområdet och det är där du gör dina affärer. Som anställd på DSolution har du goda möjligheter att avancera inom företaget. 

Kompetenskrav: 
Vi har inga direkta krav på att du har arbetat med försäljning utan har du bara rätt inställning så kommer vi att lära dig försäljning från grunden. 

Personliga egenskaper: Du är en driven person som vill se resultat. Du inser att om du jobbar hårt kommer du att belönas därefter och bli oerhört framgångsrik. Du är affärsinriktad och jobbar alltid mot att få avslut på dina affärer. Du ger ett seriöst intryck och kan skapa förtroende samt bygga relationer. Då tävlingar med generösa priser genomförs löpande så vill vi att du gör allt för att vinna. Vidare är du en serviceinriktad person som är social och som tycker om att träffa människor. Du har ett positivt och trevligt sätt samt trivs i en ung och driven miljö. 

Övrigt: Du har en fast grundlön samt en rörlig provisionsdel utan tak. För rätt person finns stora möjligheter! Du har en coach som är med dig första månaderna genom hela affärsprocessen tills du är redo att axla försäljningsrollen på egen hand. Du får också en grundlig introduktion samt en tre veckors utbildning hos Xerox Sales Academy. Därefter sker utbildningar och certifieringar löpande.

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

IT-Tekniker

Vi söker ytterligare 1st handlingskraftig och teknikintresserad junior till tjänsten som IT-tekniker. 

DSolution AB tillhör en rikstäckande kedja av företag och personer med hög kompetens och ekonomiskt tänkande som är Xerox primära återförsäljare. Idag är denna säljkanal etablerad som Xerox största och 600 företag av varierande storlekar sysselsätter idag mer än 6 000 personer inom sälj & support. DSolution AB startade 2005 och har på endast några år blivit en av Xerox mest framgångsrikaste återförsäljare. Företagets huvudfokus är att leverera den bästa lösningen gällande dokumenthantering såsom utskrift, kopiering, skanning, fax och mjukvaror. DSolution AB befinner sig ständigt i en expansiv fas och startade under 2009 ett dotterbolag (Coffee Solution) med inriktning att sälja och genomföra kvalificerade dryck- och förtäringslösningar åt företag. Som anställd på DSolution AB har du goda möjligheter att avancera inom företaget. 

DSolution är stolta leverantörer av Xerox produkter. Xerox har satt mest avtryck i utskrifts- & kopieringsindustrin där uppfinningar som kopiatorn, faxen, laserskrivaren & ethernet bara är några få exempel. Vår ambition är att vi skall vara kundens självklara val när inköpet av en ny lösning inom området dokumenthantering skall göras. Så ska ni investera i en produkt eller lösning till er verksamhet som ska följa med många år framåt så är valet enkelt. Välj DSolution och Xerox du också! 

Som IT-tekniker är du givetvis ute mycket hos kund men när du väl är inne sitter du i nya och fräscha lokaler omgiven av unga, trevliga och drivna kollegor! 

Arbetsbeskrivning: 
Arbetet som IT-tekniker innebär att du utför installationer, service och underhåll på plats hos kunden samt viss telefonsupport. Du kommer till en början att hjälpa befintliga tekniker samt stötta dem i sitt dagliga arbete, detta för att du skall få en stabil kunskapsgrund och snabbt bli självgående. Du ansvarar för att våra kunder blir nöjda med de tjänster de köper från oss, vilket gör att en hög servicekänsla är viktigt. 

Arbetsuppgifter: 
– Installation/driftsättning/konfigurering av kopiering/skrivare 
– Installation/driftsättning/konfigurering av kaffemaskiner 
– Support på plats kos kund samt via telefon 
– Enklare användarutbildning 
– Utveckla våra kunder med hjälp av våra lösningar 
– Ansvara för internt lager samt utställning 
– Viss jourservice 
– Dokumentera och avrapportera uppdrag 
– Enklare leveranser (tunga lyft kan förekomma) 

Kompetenskrav: 
– Hög IT kompetens inom nätverk 
– Hög teknik/mekanisk kompetens 
– B körkort 
– Goda kunskaper i Microsoft Office 
– Kunskap om mac är en fördel 
– Det är en fördel om du har tillgång till egen bil men inget krav 

Som person är du: 
– Glad, positiv och driven 
– Flexibel, då du arbetar på olika platser från dag till dag 
– Arbetsvillig och trivs med kundservice 
– Teknikintresserad 
– Noggrann 
– Effektiv 
– Kunskapstörstande 
– Lättlärd 
– Pedagogisk 
– Stresstålig