Kontakta oss eller bli kontaktad

Dsolution

08-528 096 00

Mail (service/support): service@dsolution.se

Mail (övriga ärenden): info@dsolution.se

Dsolution Östergötland

013-465 34 40

Mail (service/support): support.ost@dsolution.se

Mail (övriga ärenden): info.ost@dsolution.se

Topposition i 2011 Gartner Magic Quadrant

Xerox är stolt över att bli utsett till ledare i Gartner Magic Quadrant for Managed Print Services.

Xerox anser att strategiska utskriftstjänster bygger på förtroende och att de flesta företag väljer den tjänstleverantör som de tror är mest kapabel att leverera resultat som uppfyller företagets verksamhetsmål och ger en välhanterad och högpresterande kontorsutskriftsmiljö.

 Axelns förmåga att utföra tjänsten positionerar MPS-leverantörerna baserat på deras framgång med att leverera resultat idag samt förberedelse för att leverera i framtiden. På denna axel verifierar Gartner MPS-leverantörernas förmåga att leverera hanterade utskriftstjänster, baserat på omfattande intervjuer med deras kunder och andra inkluderade kundreferenser.

— Gartner, Inc. ”Gartner Magic Quadrant för globala strategiska utskriftstjänster” av Ken Weilerstein.
http://www.consulting.xerox.com/gartners-magic-quadrant/svse.html