Kontakta oss eller bli kontaktad

Dsolution

08-528 096 00

Mail (service/support): service@dsolution.se

Mail (övriga ärenden): info@dsolution.se

Dsolution Östergötland

013-465 34 40

Mail (service/support): support.ost@dsolution.se

Mail (övriga ärenden): info.ost@dsolution.se

Två nya lösningar ger alla företag tillgång till mobila utskrifter

Allt fler företag använder smartphones och andra mobila enheter som verktyg på jobbet. När arbetsstyrkan blir allt mer rörlig har det blivit en klar nackdel att inte kunna skriva ut i farten. Därför letar många företag aktivt efter ett sätt att lösa det här problemet.

Tack vare Xerox nya mobila utskriftslösningar kan du erbjuda dina kunder två lösningar som svar på den här efterfrågan:

Båda lösningarna erbjuder flera olika dokumentöverföringsmetoder, så kunden kan skriva ut från praktiskt taget alla mobila enheter till Xerox-skrivare med eller utan EIP – samt MFP och skrivare från andra märken. Mobile Print V2.5 och Mobile Print Cloud erbjuder dessutom äkta stöd för Microsoft-format för att säkerställa att användarens sida alltid skrivs ut korrekt.

Broschyr:
http://www.office.xerox.com/latest/SO1BR-11W.pdf