Kontakta oss eller bli kontaktad

Dsolution

08-528 096 00

Mail (service/support): service@dsolution.se

Mail (övriga ärenden): info@dsolution.se

Dsolution Östergötland

013-465 34 40

Mail (service/support): support.ost@dsolution.se

Mail (övriga ärenden): info.ost@dsolution.se

Xerox ConnectKey för SharePoint

Xerox ConnectKey för SharePoint – koppla upp dig till världens mest populära dokumentlagringsprogram

Lätthanterlig och funktionell skanning är en välkänd funktion hos Xerox multifunktionsskrivare, nu har vi chans att ge vanlig arbetsflödesskanning ytterligare en produktivitetsfördel. Är ni intresserade av en fullskanningslösning, men avskräckta av den investering som krävs? Om svaret är ja är det dags att vi får presentera Xerox ConnectKey för SharePoint.

Xerox ConnectKey tillför ett mervärde till befintliga Xerox-enheter eller nya genom att tillhandahålla en enkel och prisvärd skanningslösning som kunden kan installera själv. ConnectKey är det enda kunden behöver för att enkelt flytta pappersdokument till marknadens snabbast växande och mest utbredda dokumentlagringslösning – Microsoft SharePoint.

Xerox ConnectKey använder EIP-kontaktdonet till att skapa en dynamisk länk mellan enheten och SharePoint. De ändringar som görs i SharePoint-lagringssystemet återspeglas direkt i enheten. ConnectKey kopplas samman med autentiseringslösningar, så att användarna kan vidarebefordra sina dokument direkt till sina egna SharePoint-mappar. Det går även att konvertera pappersdokument tillbaka till Microsoft-format i ConnectKey för enklare uppdatering och redigering av skannade dokument.