Kontakta oss eller bli kontaktad

Kontaktinformation

Support/felanmälan service

Tel: 08-528 096 00 (Stockholm)

Tel: 0771-18 88 08 (Övriga Sverige)

Mail: service AT dsolution DOT se

Beställning av förbrukningsmaterial för serviceavtalskunder

Tel: 08-528 096 00 (Stockholm)

Tel: 0771-17 88 08 (Övriga Sverige)

Beställning av kontorsmaterial och övrig förbrukning

Tel: 08-528 096 00

Mail: order AT dsolution DOT se

www.dsolution.kontorsbutik.se

DSolution Group AB

Drivhjulsvägen 26
126 30 Hägersten
Tel: 08-528 096 00
Fax: 08-528 096 01
info AT dsolution DOT se
Hitta oss på Google Maps

Kontaktinformation Östergötland

Beställning av förbrukningsmaterial serviceavtalskunder

Tel: 013-465 34 40

Beställning av förbrukningsmaterial

Tel: 013-465 34 40
forbrukning AT xerox-partner DOT com

Felanmälan service

Tel: 013-465 34 40

DSolution Östergötland AB

Vigfastg. 6
582 78 Linköping
Tel: 013-465 34 40
Fax: 013-31 28 00
Norrköping: 011-400 13 54
info AT xerox-partner DOT com
Hitta oss på Google Maps

DSolution expanderar – Vi söker drivna säljare

Vill du sälja utskriftslösningar (kopiatorer/skrivare) till företag?
Vi söker ytterligare 3st drivna utesäljare/account managers.

DSolution AB tillhör en rikstäckande kedja av företag och personer med hög kompetens och är Xerox primära återförsäljare. DSolution är Xerox mest framgångsrika och största återförsäljare. Företagets huvudfokus är att leverera den bästa lösningen gällande dokumenthantering såsom utskrift, kopiering, skanning, fax och mjukvaror. 

Som säljare är du givetvis ute mycket hos kund men när du väl är inne sitter du i nya och fräscha lokaler omgiven av unga, trevliga och drivna kollegor!

Arbetsbeskrivning: Arbetet som säljare innebär att göra prospektering, boka kundbesök, genomföra kundbesök samt göra behovsanalyser. Utifrån kundens behov skapar du olika förslag och offerter som du sedan presenterar för kund. Du bygger upp din egen kundstock från början men bearbetar dina kunder på ett sätt som skapar relationer vilket ger befintliga kunder som återkommer. Du gör affärer med beslutsfattare på ledningsnivå, såsom VD, ekonomichef, marknadschefer osv. Till din hjälp har du ett säljstödsystem, bil, fri mobil samt dator. Företagen är verksamma i Stockholmsområdet och det är där du gör dina affärer. Som anställd på DSolution har du goda möjligheter att avancera inom företaget.

Kompetenskrav: Det är en fördel om du tidigare har arbetat med någon typ av försäljning, t ex på ett telemarketingföretag där du fått in vanan att arbeta med telefonen som redskap. Du hanterar nykundsbearbetning men är också duktig på att bygga relationer och förvalta befintliga kunder. I övrigt är du en van datoranvändare. Har du bara rätt profil så är det inget krav att du har erfarenhet från liknande typ av försäljning.

Personliga egenskaper: Du är en driven person som vill se resultat. Du är affärsinriktad och jobbar alltid mot att få avslut på dina affärer. Du ger ett seriöst intryck och kan skapa förtroende samt bygga relationer. Då tävlingar med generösa priser genomförs löpande så vill vi att du gör allt för att vinna. Vidare är du en serviceinriktad person som är social och som tycker om att träffa kunder. Du har ett positivt och trevligt sätt samt trivs i en ung och driven miljö. Rollen kräver ett högt krav på aktivitetsnivå och vi vill ha vinnare.

Övrigt: Du har en bra fast grundlön samt en rörlig provisionsdel utan tak. Lönesystemet är mycket förmånligt jmf. med liknande i branschen. Du har en egen coach som är med dig första månaderna genom hela affärsprocessen tills du är redo att axla försäljningsrollen på egen hand. Du får också en grundlig introduktion samt utbildning via den högt aktade och internationellt erkända säljskolan Xerox Sales Academy. Därefter sker utbildningar och certifieringar löpande. 

Alltså erbjuder vi dig:
– ett spännande och utmanade arbete med stora möjligheter till utveckling och påverkan. 
– ett oerhört attraktivt ersättningspaket.
– enorma utvecklingsmöjligheter då vi expanderar kraftigt.
– och sist men inte minst att trivas på jobbet i ett ungt och hungrigt säljteam som på några år gjort DSolution till Xerox absolut största återförsäljare.