Kontakta oss eller bli kontaktad

Dsolution

08-528 096 00

Mail (service/support): service@dsolution.se

Mail (övriga ärenden): info@dsolution.se

Dsolution Östergötland

013-465 34 40

Mail (service/support): support.ost@dsolution.se

Mail (övriga ärenden): info.ost@dsolution.se

DSolution – Egen service

DSolution – Egen service

Vi har sedan lång tid tillbaka varit ensamma om att vara en fullt auktoriserad servicegivare till samtliga av Xerox produkter inom copy/print segmentet avseende Östergötlandsregionen med omnejd. Under hösten 2015 går vi även live i övriga Sverige som ASP (authorized service provider) och är i och med detta en helt unik Xerox återförsäljare då vi är ensamma om att vara en ASP-partner. Genom att ha full egen kontroll/styrning på service/supportleveransen så kommer vi att ha branschens kortaste åtgärdstider och smidigaste supportlösning.

DSolution kommer att ha en rikstäckande organisation med såväl lokala som centrala resurser. Vi har ett 60-tal stationeringsorter för att täcka hela landet. Dessa resurser täcker ett brett fält av olika kompetenser, från hårdvaruinriktade serviceingenjörer till analytiker på olika typer av lösningar/miljöer.

Vår strävan är att alltid tillmötesgå kundens olika krav i form av servicenivåer och olika lösningar och uppdrag. Vi har ett stort mått av flexibilitet och kompetenta medarbetare för att tillgodose detta och nu söker vi fler personer till serviceteamet i Stockholm.

Vi söker ytterligare 3st erfarna, handlingskraftiga och teknikintresserade personer till tjänsten som supporttekniker av skrivare/kopieringsmaskiner.

DSolution tillhör en rikstäckande kedja av företag och personer med hög kompetens och ekonomiskt tänkande som är Xerox primära återförsäljare. DSolution AB är idag Xerox mest framgångsrikaste och största återförsäljare i Norden. Företagets huvudfokus är att leverera den bästa lösningen gällande dokumenthantering såsom utskrift, kopiering, skanning, fax och mjukvaror. Som anställd på DSolution AB har du goda möjligheter att avancera inom företaget.

Som installatör/tekniker är du givetvis ute mycket hos kund men när du väl är inne sitter du i nya och fräscha lokaler omgiven av trevliga och drivna kollegor!

Arbetsbeskrivning:
Arbetet som supporttekniker innebär att du utför service och underhåll på plats hos kunden samt telefonsupport. Du kommer till en början att hjälpa befintliga tekniker samt stötta dem i sitt dagliga arbete, detta för att du skall få en stabil kunskapsgrund och snabbt bli självgående. Du ansvarar för att våra kunder blir nöjda med de tjänster de köper från oss, vilket gör att en hög servicekänsla är viktigt. DSolution skall ge våra kunder branschens bästa service och din roll är extremt viktig i detta.

Arbetsuppgifter:
– Reparation/installation/driftsättning/konfigurering av kopiering/skrivare
– Support på plats hos kund samt via telefon
– Enklare användarutbildning
– Dokumentera och avrapportera uppdrag

Kompetenskrav:
– Hög IT kompetens inom nätverk
– Hög teknisk/mekanisk kompetens
– B körkort
– Dokumenterad erfarenhet av service/driftsättning gällande copy/print är meriterande, likaså kunskap om safecom, färgstyrning och mac.

Som person är du:
– Glad, positiv och driven
– Flexibel, då du arbetar på olika platser från dag till dag
– Arbetsvillig och trivs med att leverera kundservice i världsklass
– Teknikintresserad
– Noggrann
– Effektiv
– Kunskapstörstande
– Lättlärd
– Pedagogisk
– Stresstålig

Vi erbjuder dig:
– ett spännande och utmanande arbete med stora möjligheter till utveckling och påverkan.
– enorma utvecklingsmöjligheter då vi expanderar kraftigt.
– löpande utbildning träning för att du skall lyckas i din roll som supporttekniker
– och sist men inte minst: trivsel på jobbet i ett proffsigt team som gör många roliga aktiviteter tillsammans.

Dina kollegor har gjort DSolution till Xerox största återförsäljare så du kommer att ingå i ett starkt och kompetent team!