Kontakta oss eller bli kontaktad

Dsolution

08-528 096 00

Mail (service/support): service@dsolution.se

Mail (övriga ärenden): info@dsolution.se

Dsolution Östergötland

013-465 34 40

Mail (service/support): support.ost@dsolution.se

Mail (övriga ärenden): info.ost@dsolution.se

Vi söker IT-säljare

VI FORTSÄTTER ATT EXPANDERA OCH SÖKER PERSONER TILL AFFÄRSOMRÅDET IT!

DSolution startade för 10 år sedan och expanderar ständigt. Vi är Xerox mest framgångsrika och största återförsäljare i Norden sedan många år tillbaka och växer årligen. DSolution levererar idag långsiktiga lösningar/produkter inom 6 olika affärsområden:
-Dokumenthantering
-IT
-Kontorsmaterial
-Kaffe & pauslösningar
-Konferenssystem
-Telefoni

ARBETSUPPGIFTER OCH ANSVARSOMRÅDEN:

Vi satsar nu på att expandera och utveckla affärsområdet IT och söker en Account Manager som vill leda och driva denna försäljning. Inom området IT levererar vi paketerade driftlösningar och support till framförallt SMB-marknaden. Du kommer att bearbeta och utveckla både nya och befintliga kunder och du ansvarar för hela säljprocessen från prospektering till avslut. När detta område växer finns det om du har rätt inställning och driv möjlighet att ta en roll som affärsområdesansvarig. Detta innebär att förutom egen försäljning också få vara med att utveckla och stärka affärsområdet genom att skapa strategier, nya tjänster och ett starkare erbjudande. Som affärsområdesansvarig IT kommer du också att få utvidga teamet med andra medarbetare och ansvara för deras prestation. Det här är alltså en tjänst där du får vara med att utveckla och skapa samtidigt som du driver försäljningen. Du kommer att vara en viktig kugge i ett framgångsrikt bolag med korta beslutsvägar.

VI ERBJUDER:

VI SÖKER DIG SOM:

För att lyckas i den här utmaningen behöver du ha en hög aktivitetsnivå, god förmåga att utveckla och hitta nya kunder samt en förmåga att tänka både praktiskt och strategiskt kring försäljning. Har du också ett kontaktnät bland potentiella kunder är det en fördel. Du har körkort och du är duktig på att uttrycka dig i både tal och skrift.

På DSolution premieras goda säljresultat och vi arbetar därför med säljklubbar och många andra tävlingar. För oss är det viktigt med en god personalvård och vi är måna om våra anställda. Du arbetar tillsammans med andra drivna och framgångsrika kollegor som gjort DSolution till Xerox största återförsäljare i Norden. Vill du bli en av oss?

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Petra Bruna. Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Petra på petra.bruna@salesonly.se alt 076-525 90 38.

http://www.salesonly.se/aktuella-uppdrag/1509-account-manager-it/