Kontakta oss eller bli kontaktad

Dsolution

08-528 096 00

Mail (service/support): service@dsolution.se

Mail (övriga ärenden): info@dsolution.se

Dsolution Östergötland

013-465 34 40

Mail (service/support): support.ost@dsolution.se

Mail (övriga ärenden): info.ost@dsolution.se

Vi söker säljare

DSolution expanderar ytterligare och söker därför målfokuserade och drivna säljare till Stockholm & Linköping!

DSolution startade för 10 år sedan och expanderar ständigt. Vi är Xerox mest framgångsrika och största återförsäljare i Skandinavien sedan många år tillbaka och växer årligen. DSolution levererar idag långsiktiga lösningar/produkter från 6st affärsområden.
-Dokumenthantering
-IT
-Kontorsmaterial
-Kaffe & pauslösningar
-Konferenssystem
-Telefoni

Maila in din ansökan till arbetsansokan@dsolution.se

 

TELEFONISÄLJARE MED STOR UTVECKLINGSMÖJLIGHET

Nu söker vi förstärkning av en säljare som vill utveckla och leda försäljningen av våra telefonitjänster.

Om rollen:
Vi kommer att göra en stor satsning för att utveckla affärsområdet Telefoni ytterligare. I första hand blir din roll som säljare till nya kunder och bolagets många befintliga dokumenthanteringskunder.

Om båda parter känner att det är naturligt med ett nästa steg så kommer du i din roll som säljare av telefonitjänster att förutom egen försäljning också få vara med att utveckla och stärka affärsområdet genom att skapa strategier, nya tjänster och ett starkare erbjudande. Över tid behöver vi tillsätta teamleader, försäljningsansvarig m.m. och hittar gärna dessa personer internt. Det här är alltså en tjänst där du får vara med och utveckla samt skapa samtidigt som du driver försäljningen och lyckas du har du stor chans till ytterligare utveckling då vi expanderar ständigt.

Vi söker:
Vi söker dig som har några års framgångsrik tidigare erfarenhet inom Telefoniförsäljning och nu vill ta ytterligare ett steg i din karriär där du kan få chans att påverka samt utveckla ett affärsområde. För att lyckas i den här utmaningen behöver du ha en hög aktivitetsnivå, god förmåga att utveckla och hitta nya kunder, en förmåga att tänka både praktiskt och strategiskt kring försäljning. Du har också ett stort kontaktnät bland potentiella kunder.
Grundläggande krav i tjänsten är körkort, god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift samt dokumenterad branscherfarenhet. Vi söker dig som:
-Har vana att bearbeta nya kunder och utveckla befintliga.
-Trivs i ett arbete med hög aktivitetsnivå.

Vi erbjuder:
DSolution är ett starkt säljdrivet bolag som haft en positiv tillväxt sedan starten 2005. Bolaget har en stark entreprenörskänsla men också en familjär stämning. Nu erbjuds du möjligheten att få vara med och utveckla en verksamhetsgren i ett framgångsrikt bolag. Du får ett stort inflytande i bolaget och du får möjlighet att utveckla bolagets befintliga kunder.

Du erbjuds en individuell fast lön, utifrån din kompetens och erfarenhet samt en förmånlig provision. På DSolution premieras goda säljresultat och vi arbetar därför med säljklubbar och många andra tävlingar. För oss är det viktigt med en god personalvård och vi är måna om våra anställda. Du arbetar tillsammans med andra drivna och framgångsrika kollegor som gjort DSolution till Xerox största återförsäljare i Norden.

 

ACCOUNT MANAGER KONTORSMATERIAL

Vill du sälja kontorsmaterial till företag? Vi söker ytterligare 2st drivna säljare.

Arbetsbeskrivning: Arbetet som säljare innebär att göra prospektering, boka kundbesök, genomföra kundbesök och behovsanalyser. Utifrån kundens behov skapar du olika förslag och offerter som du sedan presenterar för kund. Du bygger upp din egen kundstock från början men bearbetar dina kunder på ett sätt som skapar relationer vilket ger befintliga kunder som återkommer. Efter en tid får du även succesivt ta över befintliga kunder. Du gör affärer med beslutsfattare på ledningsnivå, såsom VD, ekonomichef, marknadschef osv. Till din hjälp har du ett säljstödsystem, bil, fri mobil samt dator. 


Det är ett krav att du har arbetat framgångsrikt med någon typ av uppsökande försäljning tidigare, vill utvecklas vidare och satsa långsiktigt inom försäljning. Har du arbetat inom denna bransch och har ett stort kontaktnät bland potentiella kunder är det ett stort plus.

Personliga egenskaper: Du är en driven person som vill se resultat. Du ger ett seriöst intryck och kan skapa förtroende samt bygga relationer. Då tävlingar med generösa priser genomförs löpande så vill vi att du gör allt för att vinna. Vidare är du en serviceinriktad person som är social och som tycker om att träffa kunder. Du har ett positivt och trevligt sätt samt trivs i en ung och driven miljö. Rollen kräver ett högt krav på aktivitetsnivå och vi vill ha vinnare så en idrottsbakgrund är ett plus.

Övrigt: Du har en bra fast grundlön samt en rörlig provisionsdel utan tak. Lönesystemet är mycket förmånligt jmf. med liknande i branschen. Du har en egen coach som är med dig första månaderna genom hela affärsprocessen tills du är redo att axla försäljningsrollen på egen hand. Du får också en grundlig introduktion vid start därefter sker utbildningar och certifieringar löpande.

Vi erbjuder dig:
– ett spännande och utmanande arbete med stora möjligheter till utveckling och påverkan.
– ett oerhört attraktivt ersättningspaket.
– enorma utvecklingsmöjligheter då vi expanderar kraftigt.
– löpande utbildning och säljträning för att du skall lyckas i din roll som säljare
– och sist men inte minst: trivsel på jobbet i ett ungt och hungrigt säljteam som gör många roliga aktiviteter tillsammans.

 

ACCOUNT MANAGER COPY PRINT

Vill du sälja utskriftslösningar (kopiatorer/skrivare) till företag?
Vi söker ytterligare 1st driven utesäljare/account manager till både Stockholm & Linköping.

Arbetsbeskrivning: Arbetet som säljare innebär att göra prospektering, boka kundbesök, genomföra kundbesök och behovsanalyser. Utifrån kundens behov skapar du olika förslag och offerter som du sedan presenterar för kund. Du bygger upp din egen kundstock från början men bearbetar dina kunder på ett sätt som skapar relationer vilket ger befintliga kunder som återkommer. Du gör affärer med beslutsfattare på ledningsnivå, såsom VD, ekonomichef, marknadschef osv. Till din hjälp har du ett säljstödsystem, bil, fri mobil samt dator. Som anställd på DSolutionhar du en individanpassad utvecklingsplan och det finns stora möjligheter till att avancera då vi växer kraftigt.

Kompetenskrav: Det är ett krav att du tidigare har arbetat med någon typ av uppsökande försäljning, varit framgångsrik på detta och vill ta nästa steg i karriären. Du hanterar nykundsbearbetning men är också duktig på att bygga relationer och förvalta befintliga kunder. Alternativt så kan du ha studerat försäljning efter gymnasiet ex på IHM och vill ut i arbetslivet på riktigt.

Personliga egenskaper: Du är en driven person som vill se resultat. Du är affärsinriktad och jobbar alltid mot att få avslut på dina affärer. Du ger ett seriöst intryck och kan skapa förtroende samt bygga relationer. Då tävlingar med generösa priser genomförs löpande så vill vi att du gör allt för att vinna. Vidare är du en serviceinriktad person som är social och som tycker om att träffa kunder. Du har ett positivt och trevligt sätt samt trivs i en ung och driven miljö. Rollen kräver ett högt krav på aktivitetsnivå och vi vill ha vinnare så en idrottsbakgrund är ett plus.

Övrigt: Du har en bra fast grundlön samt en rörlig provisionsdel utan tak. Lönesystemet är mycket förmånligt jmf. med liknande i branschen. Du har en egen coach som är med dig första månaderna genom hela affärsprocessen tills du är redo att axla försäljningsrollen på egen hand. Du får också en grundlig introduktion samt utbildning via vår externa byrå som sköter vissa utbildningar löpande. Det sker även interna utbildningar och certifieringar löpande.

Vi erbjuder dig:
– ett spännande och utmanande arbete med stora möjligheter till utveckling och påverkan.
– ett oerhört attraktivt ersättningspaket.
– enorma utvecklingsmöjligheter då vi expanderar kraftigt.
– löpande utbildning och säljträning för att du skall lyckas i din roll som säljare.
-arbete på ett företag i expansivt skede med en familjär stämning.
– och sist men inte minst: trivsel på jobbet i ett ungt och hungrigt säljteam som gör många roliga aktiviteter tillsammans.

På DSolution premieras goda säljresultat och vi arbetar därför med säljklubbar och många andra tävlingar. Dina kollegor har gjort DSolution till Xerox största återförsäljare så du kommer att ingå i ett starkt och kompetent team!