Kontakta oss eller bli kontaktad

DSolution skänker 50 000 kr

Istället för en julgåva till kunder & personal har vi precis som förra året valt att skänka pengar till de som verkligen behöver det.

Vi vill även passa på att uttrycka vår tacksamhet för visat förtroende under 2017 och önskar er en riktigt God Jul & Gott Nytt År!

Vi har gett en gåva till;

Pengarna (25 000 kr) som vi har skänkt hjälper barn runt om i världen att överleva  och utvecklas.  UNICEF kämpar för att  vartenda barn och dess rättigheter.

 

Vi har gett en gåva till;

Vårt bidrag (25 000kr) hjälper Barncancerfonden att bekämpa barncancer och ser till att drabbade barn, ungdomar och deras familjer får den vård och det stöd de behöver.

DSolution expanderar vidare – söker account manager

Account Manager – DSolution

Vill du ta nästa steg i din karriär och få möjlighet att ta mer ansvar? Lockas du av att få vara den som driver dialogen inte bara med kunder utan också med samarbetspartners/leverantörer? Då kan denna tjänst vara något för dig!

Nu har du möjligheten att få vara med och utveckla verksamhetsgrenen Kaffe och Pauslösningar hos oss på DSolution. Vi är ett expansivt och säljdrivet bolag som ända sedan starten 2005 haft en positiv tillväxt. Vi har en stark entreprenörskänsla i kombination med en familjär stämning. Som Account Manager hos oss ansvararar du för hela säljprocessen – från att prospektera, boka möte till avtalsförhandling och avslut. I ditt ansvar ligger också att utveckla och driva på de samarbeten DSolution har med leverantörer och partners inom detta område.

VI ERBJUDER:

 • Ett framgångsrikt bolag som växer både organiskt och genom förvärv
 • Goda möjligheter att utvecklas och ta nästa steg i din säljkarriär
 • En möjlighet att driva och utveckla affärsområdet kaffe och pauslösningar
 • Bra villkor och möjligheter att tjäna pengar
 • Trevliga kollegor och en miljö där försäljning är i fokus

VI SÖKER DIG SOM:

 • Har ett par års erfarenhet av B2B-försäljning
 • Om du inte tidigare sålt kaffelösningar har du ett genuint intresse för och tycker om kaffe
 • Har mycket positiv energi och gillar att dela med dig
 • Är social och framåt och gillar att ta kontakt med nya människor
 • Har en stark inre motor och driv att prestera

MERITERANDE:

 • Erfarenhet från branschen

Vill du vara en del av vår resa? Vi ska fortsätta växa – vi behöver dig för att lyckas med det! Urval sker löpande, så ansök redan idag.

I denna rekrytering samarbetar vi med NajsPeoples konsult Petra Bruna. Du når Petra på petra.bruna@najspeople.se alternativt på 076–0004131. Urval sker löpande så vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt. Alla ansökningar hanteras konfidentiellt.

DSolution är ett expansivt och säljdrivet bolag som haft en positiv tillväxt sedan starten 2005. Vi omsätter 140 miljoner kr och är 50 medarbetare. Med en komplett produktportfölj och verklig förståelse för våra kunders verksamhet, levererar DSolution hållbara och konkurrenskraftiga lösningar och produkter från 6 affärsområden. Då företaget ständigt expanderar finns det goda möjligheter till att avancera. Du arbetar tillsammans med andra drivna och kompetenta kollegor som gjort DSolution till ett framgångsrikt företag. Gå gärna in på www.dsolution.se och läs mer. 

Vi söker IT-tekniker

Vi expanderar vidare och söker fler serviceinriktade och kompetenta IT-tekniker.

DSolution är ett expansivt och säljdrivet bolag som haft en positiv tillväxt sedan starten 2005. Vi omsätter 140 000 000 kr och är 50st medarbetare. Med en komplett produktportfölj och verklig förståelse för våra kunders verksamhet, levererar DSolution hållbara och konkurrenskraftiga lösningar och produkter från 6st affärsområden. Bolaget har en stark entreprenörskänsla men också en familjär stämning. Nu erbjuds du möjligheten att få vara med och utveckla en verksamhetsgren i ett framgångsrikt bolag. Då företaget ständigt expanderar finns det goda möjligheter till att avancera. Du arbetar tillsammans med andra drivna och kompetenta kollegor som gjort DSolution till ett framgångsrikt företag.

Vill du bli en av oss?

DSolution levererar idag långsiktiga lösningar/produkter inom 6 olika affärsområden:

 • IT
 • Dokumenthantering
 • Telefoni
 • Konferenssystem
 • Kontorsmaterial
 • Kaffe & pauslösningar

Arbetet som IT-tekniker innebär att du driftsätter IT-leveranser samt utför support plats hos våra kunder. Arbetsuppgifterna varierar beroende på hur stort företaget är. Skötsel och underhåll av servrar, infrastruktur, nätverk, system och applikationer är några av de många uppgifterna. Att lösa supportärenden, utföra installationer av applikationer, system och servrar är tillhör också arbetsuppgifterna.

Du ansvarar för att våra kunder blir nöjda med de tjänster de köper från oss, vilket gör att en hög servicekänsla är viktigt. Just ordet ”serviceminded” är vårt viktigaste ledord i det dagliga arbetet.

PROFIL

 • Du har ca 2-4 års erfarenhet som IT-konsult.
 • Erfarenhet av att arbeta kundnära.
 • Kunskap inom Windows server, Office 365, Exchange.
 • Nätverkskunskap inklusive VLAN och trådlöst.
 • Kunskap inom brandväggshantering och VPN lösningar.
 • Grundläggande SQL kunskaper.
 • Kunskaper om virtualisering (primärt vmware och hyper-v).
 • Du uttrycker dig väl i tal och skrift i både engelska och svenska.
 • Körkort.

Personlighetsmässigt tror vi att du är en driven, självgående och en konsultmässig person. Vidare är det viktigt att du är flexibel och kommunikativ med förmågan att återkoppla och förklara på ett pedagogiskt sätt.

Är du intresserad och vill veta mer? 
Vi samarbetar med Jobway gällande denna rekrytering. Klicka här för mer information.

DSolution förvärvar Magda Digital

PRESSMEDDELANDE
Stockholm den 18 oktober 2017

DSolution expanderar genom köp av Magda Digital

Genom att förvärva Magda Digital i Norrköping, förstärker DSolution-koncernen sin kompetens inom IT och molntjänster ytterligare. Magda Digital är sedan 1 oktober 2017 en del av DSolution Östergötland. De båda företagen har haft ett nära och väl fungerande samarbete under flera års tid, varför beslutet om förvärv kändes naturligt.

DSolution har under de senaste åren utvecklat och breddat sitt kunderbjudande avsevärt. En av Sveriges största återförsäljare av copyprint-lösningar erbjuder numera nästan allt som behövs på en modern arbetsplats. Idag levererar DSolution produkter och helhetslösningar till tusentals kunder runt om i Norden inom sex olika affärsområden; dokumenthantering, IT, telefoni, konferens, kontorsmaterial samt kaffe & paus.

– Vi är sedan länge Nordens största återförsäljare av Xerox-produkter för dokumenthantering, och har utifrån vår stora kundbas och goda kundrelationer framgångsrikt lyckats bredda vårt erbjudande. DSolution ska alltid vara proffs på det vi erbjuder. Genom förvärvet av Magda Digital ökar vi vår kompetens inom IT ytterligare och blir en unik leverantör i vårt kundsegment, berättar vd Fredrik Snickars.

Köpet av Magda Digital kommer ungefär ett år efter att DSolution förvärvade Advit, som i
likhet med Magda Digital har gedigen erfarenhet och kunskap om moderna IT-lösningar och cloud computing. Båda förvärven innebär att DSolutions erbjudande blir mer komplett och att expertkunskapen inom IT ökar ytterligare.

Det finns också tydliga kopplingar och synergier mellan IT- och copyprinttjänsterna, eftersom dagens avancerade skrivare och kopiatorer snabbt blir allt mer digitaliserade. IT-miljön och dokumenthanteringen växer ihop, och DSolution-kunderna kan bearbetas med nya och starkare helhetserbjudanden. Allt fler kunder uppskattar att ha en leverantör och en huvudsaklig kontaktperson, som verkligen kan deras verksamhet och behov.

Förvärvet av Magda Digital gjordes i september till en köpeskilling som inte kommuniceras externt. Arbetet med att införliva Magda Digitals verksamhet i DSolution-koncernen påbörjades 1 oktober.

För mer information, vänligen kontakta:

Fredrik Snickars
Vd, DSolution
08-599 221 20
fredrik.snickars@dsolution.se

Rikard Cidh
Affärsområdesansvarig IT, DSolution Östergötland
010-139 99 73
rikard.cidh@dsolution.se

 

DSolution expanderar vidare – söker junior IT-support

Om dig

Du har tidigare erfarenhet från telefonsupport och en vana att hantera människor över telefon och guida dem på ett pedagogiskt sätt. Tidigare arbete ex. på ett callcenter utomlands är ett plus. Du har en hög social förmåga som vi värdesätter mer än djupgående teknisk kunskap. Du klarar av ett högt arbetstempo och motiveras av mycket eget ansvar.

Kunskap inom nedan områden är ett stort plus:

-Microsoft OS ex: Windows 7, Windows 8 samt Windows 10 och viss kunskap inom Mac OS, även önskvärt med erfarenhet av äldre OS så som t ex Windows XP / Windows Vista
-Förståelse för Microsoft Terminal server / Remote Desktop
-Behöver inte kunna installera en RDP-server men behöver förstå hur det fungerar med anslutning mot en RDP-miljö och t ex hantering av installation av program i en RDP-miljö
-Grundläggande nätverkskunskaper – skillnad mellan lan / wan och innebörden av vpn / wlan / vlan
-Grundläggande kunskap gällande server OS så som Windows server 2008 / 2012 / 2016
-Kunskap av felsökning / installation Microsoft Office 2010 till 2016
-Kunskap felsökning/installation antivirus
-Enklare kunskap kring backuphantering

Dina arbetsuppgifter

I din roll som IT-support på vår helpdeskavdelning kommer du att hjälpa användare med diverse IT-relaterade problem såsom enklare dator/nätverks och skrivarproblem över telefon, remote eller via mail. Du kommer att arbeta en hel del med Office 365 genom att bland annat skapa konton och hantera behörigheter. Vid behov och om/när du har rätt kompetens så sker även support på plats hos kund av dig.

Om oss

DSolution är ett expansivt och säljdrivet bolag som haft en positiv tillväxt sedan starten 2005. Vi omsätter 140 000 000 kr och är 50st medarbetare. Med en komplett produktportfölj och verklig förståelse för våra kunders verksamhet, levererar DSolution hållbara och konkurrenskraftiga lösningar och produkter från 6st affärsområden. Bolaget har en stark entreprenörskänsla men också en familjär stämning. Nu erbjuds du möjligheten att få vara med och utveckla en verksamhetsgren i ett framgångsrikt bolag. Då företaget ständigt expanderar finns det goda möjligheter till att avancera. Du arbetar tillsammans med andra drivna och kompetenta kollegor som gjort DSolution till ett framgångsrikt företag.

Vill du bli en av oss?

DSolution levererar idag långsiktiga lösningar/produkter inom 6 olika affärsområden:
-IT
-Dokumenthantering
-Telefoni
-Konferenssystem
-Kontorsmaterial
-Kaffe & pauslösningar

Ansökningar behandlas löpande, tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag
(2017-08-31).

Skicka din ansökan via e-post. arbetsansokan@dsolution.se
Ange referens IT-support i ämnesraden.
Page 1 of 1512345...10...Last »