Kontakta oss eller bli kontaktad

Dsolution

08-528 096 00

Mail (service/support): service@dsolution.se

Mail (övriga ärenden): info@dsolution.se

Dsolution Östergötland

013-465 34 40

Mail (service/support): support.ost@dsolution.se

Mail (övriga ärenden): info.ost@dsolution.se

DSolution expanderar

Framgångarna fortsätter – DSolution utökar lokalerna. Tillväxtresan har varit fantastisk och med ytterligare lokalyta kan vi fortsätta vår fantastiska resa framåt.

DSolution levererar idag långsiktiga lösningar & produkter från 6 st affärsområden och med ännu större lokaler kan samtliga områden expandera vidare.
-Dokumenthantering
-IT
-Kontorsmaterial
-Kaffe & pauslösningar
-Konferenssystem
-Telefoni

Vi söker säljare i Sthlm & Lkpg

DSolution startade för 13 år sedan, omsätter 160 000 000 kr och expanderar ständigt. Med en komplett produktportfölj och verklig förståelse för våra kunders verksamhet, levererar DSolution hållbara och konkurrenskraftiga lösningar/produkter
från 6st affärsområden:
-Dokumenthantering
-IT
-Telefoni
-Kontorsmaterial
-Kaffe & pauslösningar
-Konferenssystem

Arbetsbeskrivning: Arbetet som säljare (copyprint/it/tele) innebär att göra prospektering, boka kundbesök, genomföra kundbesök och behovsanalyser. Utifrån kundens behov skapar du olika förslag och offerter som du sedan presenterar för kund. Du bygger upp din egen kundstock från början men bearbetar dina kunder på ett sätt som skapar relationer vilket ger befintliga kunder som återkommer. Du gör affärer med beslutsfattare på ledningsnivå, såsom VD, ekonomichef, marknadschef osv. Till din hjälp har du ett säljstödsystem, bil, fri mobil samt dator. Som anställd på DSolution har du en individanpassad utvecklingsplan och det finns stora möjligheter till att avancera då vi växer kraftigt.

Övrigt: Du har en bra fast grundlön samt en rörlig provisionsdel utan tak. Lönesystemet är mycket förmånligt jmf. med liknande i branschen. Du har en egen coach som är med dig första månaderna genom hela affärsprocessen tills du är redo att axla försäljningsrollen på egen hand. Det sker även interna utbildningar och certifieringar löpande.

Vi erbjuder dig:
– ett spännande och utmanande arbete med stora möjligheter till utveckling och påverkan. – ett oerhört attraktivt ersättningspaket.
– enorma utvecklingsmöjligheter då vi expanderar kraftigt.
– löpande utbildning och säljträning för att du skall lyckas i din roll som säljare.
– arbete på ett företag i expansivt skede med en familjär stämning.
– och sist men inte minst: trivsel på jobbet i ett ungt och hungrigt säljteam som gör många roliga aktiviteter tillsammans.

Kompetenskrav: Det är ett krav att du tidigare har arbetat med någon typ av uppsökande försäljning, varit framgångsrik på detta och vill ta nästa steg i karriären. Du hanterar och gillar nykundsbearbetning men är också duktig på att bygga relationer och förvalta befintliga kunder. Alternativt så kan du ha studerat försäljning efter gymnasiet ex på IHM och vill ut i arbetslivet och praktisera teorin hos ett kraftigt växande bolag. Personliga egenskaper: Du är en driven person som vill se resultat. Du är affärsinriktad och jobbar alltid mot att få avslut på dina affärer. Du ger ett seriöst intryck och kan skapa förtroende samt bygga relationer. Då tävlingar med generösa priser genomförs löpande så vill vi att du gör allt för att vinna. Vidare är du en serviceinriktad person som är social och som tycker om att träffa kunder. Du har ett positivt och trevligt sätt samt trivs i en ung och driven miljö. Rollen sätter ett högt krav på aktivitetsnivå och vi vill ha vinnare så en idrottsbakgrund är ett plus.

På DSolution premieras goda säljresultat och vi arbetar därför med säljklubbar och många andra tävlingar. Dina kollegor har gjort DSolution till ett snabbt växande bolag så du kommer att ingå i ett starkt och kompetent team!

Ansökan skickas via mejl till: arbetsansokan@dsolution.se

 

DSolution skänker 50 000 kr

Istället för en julgåva till kunder & personal har vi precis som förra året valt att skänka pengar till de som verkligen behöver det.

Vi vill även passa på att uttrycka vår tacksamhet för visat förtroende under 2017 och önskar er en riktigt God Jul & Gott Nytt År!

Vi har gett en gåva till;

Pengarna (25 000 kr) som vi har skänkt hjälper barn runt om i världen att överleva  och utvecklas.  UNICEF kämpar för att  vartenda barn och dess rättigheter.

 

Vi har gett en gåva till;

Vårt bidrag (25 000kr) hjälper Barncancerfonden att bekämpa barncancer och ser till att drabbade barn, ungdomar och deras familjer får den vård och det stöd de behöver.

DSolution expanderar vidare – söker account manager

Account Manager – DSolution

Vill du ta nästa steg i din karriär och få möjlighet att ta mer ansvar? Lockas du av att få vara den som driver dialogen inte bara med kunder utan också med samarbetspartners/leverantörer? Då kan denna tjänst vara något för dig!

Nu har du möjligheten att få vara med och utveckla verksamhetsgrenen Kaffe och Pauslösningar hos oss på DSolution. Vi är ett expansivt och säljdrivet bolag som ända sedan starten 2005 haft en positiv tillväxt. Vi har en stark entreprenörskänsla i kombination med en familjär stämning. Som Account Manager hos oss ansvararar du för hela säljprocessen – från att prospektera, boka möte till avtalsförhandling och avslut. I ditt ansvar ligger också att utveckla och driva på de samarbeten DSolution har med leverantörer och partners inom detta område.

VI ERBJUDER:

 • Ett framgångsrikt bolag som växer både organiskt och genom förvärv
 • Goda möjligheter att utvecklas och ta nästa steg i din säljkarriär
 • En möjlighet att driva och utveckla affärsområdet kaffe och pauslösningar
 • Bra villkor och möjligheter att tjäna pengar
 • Trevliga kollegor och en miljö där försäljning är i fokus

VI SÖKER DIG SOM:

 • Har ett par års erfarenhet av B2B-försäljning
 • Om du inte tidigare sålt kaffelösningar har du ett genuint intresse för och tycker om kaffe
 • Har mycket positiv energi och gillar att dela med dig
 • Är social och framåt och gillar att ta kontakt med nya människor
 • Har en stark inre motor och driv att prestera

MERITERANDE:

 • Erfarenhet från branschen

Vill du vara en del av vår resa? Vi ska fortsätta växa – vi behöver dig för att lyckas med det! Urval sker löpande, så ansök redan idag.

I denna rekrytering samarbetar vi med NajsPeoples konsult Petra Bruna. Du når Petra på petra.bruna@najspeople.se alternativt på 076–0004131. Urval sker löpande så vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt. Alla ansökningar hanteras konfidentiellt.

DSolution är ett expansivt och säljdrivet bolag som haft en positiv tillväxt sedan starten 2005. Vi omsätter 140 miljoner kr och är 50 medarbetare. Med en komplett produktportfölj och verklig förståelse för våra kunders verksamhet, levererar DSolution hållbara och konkurrenskraftiga lösningar och produkter från 6 affärsområden. Då företaget ständigt expanderar finns det goda möjligheter till att avancera. Du arbetar tillsammans med andra drivna och kompetenta kollegor som gjort DSolution till ett framgångsrikt företag. Gå gärna in på www.dsolution.se och läs mer. 

Vi söker IT-tekniker

Vi expanderar vidare och söker fler serviceinriktade och kompetenta IT-tekniker.

DSolution är ett expansivt och säljdrivet bolag som haft en positiv tillväxt sedan starten 2005. Vi omsätter 140 000 000 kr och är 50st medarbetare. Med en komplett produktportfölj och verklig förståelse för våra kunders verksamhet, levererar DSolution hållbara och konkurrenskraftiga lösningar och produkter från 6st affärsområden. Bolaget har en stark entreprenörskänsla men också en familjär stämning. Nu erbjuds du möjligheten att få vara med och utveckla en verksamhetsgren i ett framgångsrikt bolag. Då företaget ständigt expanderar finns det goda möjligheter till att avancera. Du arbetar tillsammans med andra drivna och kompetenta kollegor som gjort DSolution till ett framgångsrikt företag.

Vill du bli en av oss?

DSolution levererar idag långsiktiga lösningar/produkter inom 6 olika affärsområden:

 • IT
 • Dokumenthantering
 • Telefoni
 • Konferenssystem
 • Kontorsmaterial
 • Kaffe & pauslösningar

Arbetet som IT-tekniker innebär att du driftsätter IT-leveranser samt utför support plats hos våra kunder. Arbetsuppgifterna varierar beroende på hur stort företaget är. Skötsel och underhåll av servrar, infrastruktur, nätverk, system och applikationer är några av de många uppgifterna. Att lösa supportärenden, utföra installationer av applikationer, system och servrar är tillhör också arbetsuppgifterna.

Du ansvarar för att våra kunder blir nöjda med de tjänster de köper från oss, vilket gör att en hög servicekänsla är viktigt. Just ordet ”serviceminded” är vårt viktigaste ledord i det dagliga arbetet.

PROFIL

 • Du har ca 2-4 års erfarenhet som IT-konsult.
 • Erfarenhet av att arbeta kundnära.
 • Kunskap inom Windows server, Office 365, Exchange.
 • Nätverkskunskap inklusive VLAN och trådlöst.
 • Kunskap inom brandväggshantering och VPN lösningar.
 • Grundläggande SQL kunskaper.
 • Kunskaper om virtualisering (primärt vmware och hyper-v).
 • Du uttrycker dig väl i tal och skrift i både engelska och svenska.
 • Körkort.

Personlighetsmässigt tror vi att du är en driven, självgående och en konsultmässig person. Vidare är det viktigt att du är flexibel och kommunikativ med förmågan att återkoppla och förklara på ett pedagogiskt sätt.

Är du intresserad och vill veta mer? 
Vi samarbetar med Jobway gällande denna rekrytering. Klicka här för mer information.

Page 1 of 1512345...10...Last »