Kontakta oss eller bli kontaktad

Kontaktinformation

Support/felanmälan service

Tel: 08-528 096 00 (Stockholm)

Tel: 0771-18 88 08 (Övriga Sverige)

Mail: service AT dsolution DOT se

Beställning av förbrukningsmaterial för serviceavtalskunder

Tel: 08-528 096 00 (Stockholm)

Tel: 0771-17 88 08 (Övriga Sverige)

Beställning av kontorsmaterial och övrig förbrukning

Tel: 08-528 096 00

Mail: order AT dsolution DOT se

www.dsolution.kontorsbutik.se

DSolution Group AB

Drivhjulsvägen 26
126 30 Hägersten
Tel: 08-528 096 00
Fax: 08-528 096 01
info AT dsolution DOT se
Hitta oss på Google Maps

Kontaktinformation Östergötland

Beställning av förbrukningsmaterial serviceavtalskunder

Tel: 013-465 34 40

Beställning av förbrukningsmaterial

Tel: 013-465 34 40
forbrukning AT xerox-partner DOT com

Felanmälan service

Tel: 013-465 34 40

DSolution Östergötland AB

Vigfastg. 6
582 78 Linköping
Tel: 013-465 34 40
Fax: 013-31 28 00
Norrköping: 011-400 13 54
info AT xerox-partner DOT com
Hitta oss på Google Maps

DSolution expanderar vidare – söker junior IT-support

Om dig

Du har tidigare erfarenhet från telefonsupport och en vana att hantera människor över telefon och guida dem på ett pedagogiskt sätt. Tidigare arbete ex. på ett callcenter utomlands är ett plus. Du har en hög social förmåga som vi värdesätter mer än djupgående teknisk kunskap. Du klarar av ett högt arbetstempo och motiveras av mycket eget ansvar.

Kunskap inom nedan områden är ett stort plus:

-Microsoft OS ex: Windows 7, Windows 8 samt Windows 10 och viss kunskap inom Mac OS, även önskvärt med erfarenhet av äldre OS så som t ex Windows XP / Windows Vista
-Förståelse för Microsoft Terminal server / Remote Desktop
-Behöver inte kunna installera en RDP-server men behöver förstå hur det fungerar med anslutning mot en RDP-miljö och t ex hantering av installation av program i en RDP-miljö
-Grundläggande nätverkskunskaper – skillnad mellan lan / wan och innebörden av vpn / wlan / vlan
-Grundläggande kunskap gällande server OS så som Windows server 2008 / 2012 / 2016
-Kunskap av felsökning / installation Microsoft Office 2010 till 2016
-Kunskap felsökning/installation antivirus
-Enklare kunskap kring backuphantering

Dina arbetsuppgifter

I din roll som IT-support på vår helpdeskavdelning kommer du att hjälpa användare med diverse IT-relaterade problem såsom enklare dator/nätverks och skrivarproblem över telefon, remote eller via mail. Du kommer att arbeta en hel del med Office 365 genom att bland annat skapa konton och hantera behörigheter. Vid behov och om/när du har rätt kompetens så sker även support på plats hos kund av dig.

Om oss

DSolution är ett expansivt och säljdrivet bolag som haft en positiv tillväxt sedan starten 2005. Vi omsätter 140 000 000 kr och är 50st medarbetare. Med en komplett produktportfölj och verklig förståelse för våra kunders verksamhet, levererar DSolution hållbara och konkurrenskraftiga lösningar och produkter från 6st affärsområden. Bolaget har en stark entreprenörskänsla men också en familjär stämning. Nu erbjuds du möjligheten att få vara med och utveckla en verksamhetsgren i ett framgångsrikt bolag. Då företaget ständigt expanderar finns det goda möjligheter till att avancera. Du arbetar tillsammans med andra drivna och kompetenta kollegor som gjort DSolution till ett framgångsrikt företag.

Vill du bli en av oss?

DSolution levererar idag långsiktiga lösningar/produkter inom 6 olika affärsområden:
-IT
-Dokumenthantering
-Telefoni
-Konferenssystem
-Kontorsmaterial
-Kaffe & pauslösningar

Ansökningar behandlas löpande, tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag
(2017-08-31).

Skicka din ansökan via e-post. arbetsansokan@dsolution.se
Ange referens IT-support i ämnesraden.

DSolution sponsrar Gotland runt

DSolution är även detta år med och sponsrar Gotland runt
(ÅF Offshore race)

Den maxutrustade Hanse 400 som minutiöst förberetts av Skipper Dick Due Pedersen. Besättningen består av idel nyfikna havskappseglare som någorlunda samtrimmade skall ta den här båten runt Gotland på en oväntat snabb tid.

Följ Cassis här

DSolution expanderar vidare – söker junior IT-support

Om dig

Du har tidigare erfarenhet från telefonsupport och en vana att hantera människor över telefon och guida dem på ett pedagogiskt sätt. Tidigare arbete ex. på ett callcenter utomlands är ett plus. Du har en hög social förmåga som vi värdesätter mer än djupgående teknisk kunskap. Du klarar av ett högt arbetstempo och motiveras av mycket eget ansvar. Kunskap inom nedan områden är ett stort plus: -Microsoft OS så som: Windows 7, Windows 8 samt Windows 10 och viss kunskap inom Mac OS – även önskvärt med erfarenhet av äldre OS så som t ex Windows XP / Windows Vista. -Förståelse för Microsoft Terminal server / Remote Desktop – Behöver inte kunna installera en RDP-server men behöver förstå hur det fungerar med anslutning mot en RDP-miljö och t ex hantering av installation av program i en RDP-miljö. -Grundläggande nätverkskunskaper – skillnad mellan lan / wan och innebörden av vpn / wlan / vlan. -Grundläggande kunskap gällande server OS så som Windows server 2008 / 2012 / 2016 – äldre o/s ett +. -Kunskap av felsökning / installation Microsoft Office 2010 till 2016. -Kunskap felsökning/installation antivirus. -Enklare kunskap kring backuphantering.

Dina arbetsuppgifter

I din roll som IT-support på vår helpdeskavdelning kommer du att hjälpa användare med diverse IT-relaterade problem såsom enklare dator/nätverks och skrivarproblem över telefon, remote eller via mail. Du kommer att arbeta en hel del med Office 365 genom att bland annat skapa konton och hantera behörigheter.

Om oss

DSolution är ett expansivt och säljdrivet bolag som haft en positiv tillväxt sedan starten 2005. Med en komplett produktportfölj och verklig förståelse för våra kunders verksamhet, levererar DSolution hållbara och konkurrenskraftiga lösningar och produkter från 6st affärsområden. Bolaget har en stark entreprenörskänsla men också en familjär stämning. Nu erbjuds du möjligheten att få vara med och utveckla en verksamhetsgren i ett framgångsrikt bolag. Då företaget ständigt expanderar finns det goda möjligheter till att avancera. Du arbetar tillsammans med andra drivna och kompetenta kollegor som gjort DSolution till ett framgångsrikt företag. Vill du bli en av oss? DSolution levererar idag långsiktiga lösningar/produkter inom 6 olika affärsområden:
-IT -Dokumenthantering -Telefoni -Konferenssystem
-Kontorsmaterial -Kaffe & pauslösningar

Ansökningar behandlas löpande, tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag (2017-05-31).

Skicka din ansökan via e-post. arbetsansokan@dsolution.seAnge referens IT-support i ämnesraden.

Vi söker en driven marknadsperson

Rollen är en bred roll och inkluderar allt ifrån strategiskt till faktiskt genomförande, vilket innebär att du behöver förstå och kunna skapa marknadsmaterial, men även praktiskt kunna skriva bra texter och ha en känsla för bild och form. Arbetet går i stort ut på att stödja försäljningsteamet och verksamheten i den externa kommunikationen. Du kommer att arbeta självständigt, skapa och genomföra bolagets marknadsföringsstrategi. Vidare kommer du att, skapa och uppdatera content (websida, landningssidor, sociala medier, webshop). Producering av digitala och analoga marknadskampanjer är en stor del av arbetet. En viktig del i arbetet är att hålla goda interna kontakter med säljare och försäljningsavdelning för att kunna tillgodose behovet kring önskat material. Du som söker ska vara van att jobba självständigt och trivas med att ta mycket egna initiativ och driva dina egna frågor.

Vi söker dig som;
har en eftergymnasial utbildning inom grafisk design/marknadskommunikation. Du har sedan ett par års arbetserfarenhet av marknadsföring. För att trivas i denna roll bör du vara en person som lever online och har ett stort intresse för digital marknadsföring samt ett par års erfarenhet av området. Du behöver vara duktig på att kommunicera i tal, text och bild. Du har arbetat med sökmotorsoptimering och känner dig bekväm med detta. Du vill hela tiden utveckla dig och lära dig nya marknadsförings och försäljningsstrategier. Rollen kräver stor självständigt och du kommer få utrymme till att vara kreativ och lägga fram innovativa idéer på hur företaget på bästa sätt kan utveckla sin marknadsföring och på så sätt öka sin försäljning.
Du jobbar obehindrat i WordPress, Indesign, Photoshop och Illustrator samt har goda kunskaper i Office programmen. Du kan formge tryckmaterial och är erkänt duktig på layout.

DSolution är ett expansivt och säljdrivet bolag som haft en positiv tillväxt sedan starten 2005. Med en komplett produktportfölj och verklig förståelse för våra kunders verksamhet, levererar DSolution hållbara och konkurrenskraftiga lösningar och produkter från 6st affärsområden. Bolaget har en stark entreprenörskänsla men också en familjär stämning. Nu erbjuds du möjligheten att få vara med och utveckla ytterligare en verksamhetsgren i ett framgångsrikt bolag. Då företaget ständigt expanderar finns det goda möjligheter till att avancera. Du arbetar tillsammans med andra drivna och kompetenta kollegor som gjort DSolution till ett framgångsrikt företag. Vill du bli en av oss?

Arbetstid:
40%-60% med möjlighet till utökad arbetstid.

Så ansöker du:
Maila;arbetsansokan@dsolution.se

Sista dag att ansöka är 2017-03-31.
Ange följande referens när du ansöker: Marknadsperson

Kontakt:
Fredrik Snickars fredrik.snickars@dsolution.se, +46707755450

 

IT-kanalen

IT-kanalen har stämt träff med Per Johansson på DSolution.

Klicka här för att läsa artikeln.

 

Page 1 of 1412345...10...Last »