Kontakta oss eller bli kontaktad

Dsolution

08-528 096 00

Mail (service/support): service@dsolution.se

Mail (övriga ärenden): info@dsolution.se

Dsolution Östergötland

013-465 34 40

Mail (service/support): support.ost@dsolution.se

Mail (övriga ärenden): info.ost@dsolution.se

DSolution – Lidingöloppet

DSolution har tillsammans med TCS Lidingöloppet arbetat fram ett koncept som syftar till att göra arrangemanget ännu bättre ur hållbarhetsperspektiv.

Nummerlappen skrivs ut på plats när löparen ska hämta den, och en app ersätter tryckt material som startbevis, kartor och besöksguider. I ett lopp av den här storleken är det alltid cirka tio procent av deltagarna som inte kommer till start. Nu behöver inte deras nummerlappar tryckas och inga kuvert används överhuvudtaget.  Genom att använda digital information är det cirka 40 000 startbevis, 17 000 besöksguider och 40 000 kartor som inte behöver tryckas och transporteras i år.

Behovet har varit stort av en leverantör som verkligen kan leverera hög driftsäkerhet, jourservice och material som klarar mycket väta och tuffa förhållanden. DSolution har 6st maskiner ur Xerox 78-serie på plats för att trycka +45 000st nummerlappar. Förra årets succéartade leverans samt för Lidingöloppet MTB gör att DSolution återigen fått uppdraget.

Hjälp mot bränderna

Ett av DSolutions affärsområden (kaffe & pauslösningar) har i ett samarbete med tappra AIK-supportrar sponsrat med kaffelösningar, kaffe, tillbehör m.m. så att de hårt kämpande brandmännen och övriga frivilliga haft tillgång till välsmakande kaffe som dessutom kan produceras i stora mängder. Maskinerna och tillbehören har levererats till Sveg med omnejd och DSolution vill passa på att rikta ett stort tack till alla inblandade och de AIK-supportrar som tog det fina initiativet att åka upp och hjälpa till att bekämpa elden.

 

DSolution sponsrar Gotland runt igen

Den mångåriga traditionen för DSolution att samarbeta/sponsra  racet runt Gotland fortsätter och det är dags för Cassis/Team DSolution med besättning att segla ÅF Offshore 2018 (igen).

”Givetvis har skeppare Dick även i år försett båten med nya ”features” med bl a uppdaterat informationssystem. Dessutom har båten ny förstagsprofil som ger oss bättre höjd, mer driv och givetvis fart i båten. Vi ser därför med spänning fram emot med den långa kryssen hem från Hoburgen som vädret ser ut just nu. Besättningen är till stora delar intakt från föregående år så vi vet att det blir bra stämning ombord i kombination med ett samkört team för snabba manövrar.”

Följ racet här.

Pressmeddelande

Anders Brismo ny vd när DSolution gör rockad

DSolution, ledande leverantör av kontorslösningar och Nordens största återförsäljare av Xerox-produkter, gör en rockad i styrelse och ledning inför nästa fas i bolagets utveckling. Ordförande Anders Brismo blir vd och nuvarande vd Fredrik Snickars axlar rollen som arbetande styrelseordförande med fokus på affärsutveckling.

Den 1 juni tillträder Anders Brismo, tidigare styrelseordförande i DSolution, som vd i bolaget. Tidigare vd Fredrik Snickars intar samtidigt rollen som arbetande styrelseordförande. DSolutions ägare bedömer att positionsbytet kommer att gynna bolaget på flera sätt.

Fredrik Snickars var med och grundade DSolution för 13 år sedan och har framgångsrikt lett bolaget sedan 2005. Med sin långa branscherfarenhet och stora kontaktnät fortsätter han som arbetande styrelseordförande, med ansvar för förvärvsstrategier och
etableringsplanering.

Anders Brismo har gedigen vd-erfarenhet från olika branscher och har varit DSolutions styrelseordförande sedan 2014. Anders har tidigare lett företag inom både kontorslösningar, it och telekom – såväl i Sverige som internationellt. Hans förmåga att kunna hålla ihop och driva arbetet inom kundnöjdhet, teknikutveckling och marknadsfrågor gör honom väl lämpad att leda nästa tillväxtfas för DSolution.

– Jag har jobbat med utveckling av företag i hela mitt yrkesliv. DSolution har gjort en fantastisk resa hittills och det ska bli kul och spännande att operativt få leda Sveriges bästa leverantör av helhetslösningar för kontor. Vår övertygelse är att min bakgrund och personlighet ska passa den fas som DSolution står inför idag, säger Anders Brismo.

DSolution har under de senaste åren utvecklat och breddat sitt erbjudande avsevärt. En av
Sveriges största återförsäljare av copyprint-lösningar erbjuder idag nästan allt som behövs på en modern arbetsplats. Företaget levererar produkter och lösningar till tusentals kunder runt om i Norden inom sex olika affärsområden; dokumenthantering, it, telefoni, konferens, kontorsmaterial samt kaffe & paus. DSolution har kontor i Stockholm, Norrköping och Linköping, men verkar framgångsrikt i hela Sverige och Norden.

För mer information, vänligen kontakta:

Anders Brismo                                                               Fredrik Snickars
VD, DSolution                                                                Styrelseordförande, DSolution
070-650 04 13                                                               070-775 54 50
anders.brismo@dsolution.se                                 fredrik.snickars@dsolution.se

 

DSolution erbjuder ett brett utbud av produkter och tjänster för moderna arbetsplatser. Våra kunder får en helhetsleverantör med en huvudsaklig kontaktperson. De kan fokusera till hundra procent på sin kärnverksamhet och lugnt lita på att vi levererar lösningarna de behöver i sin vardag. Läs mer på www.dsolution.se

DSolution expanderar

Framgångarna fortsätter – DSolution utökar lokalerna. Tillväxtresan har varit fantastisk och med ytterligare lokalyta kan vi fortsätta vår fantastiska resa framåt.

DSolution levererar idag långsiktiga lösningar & produkter från 6 st affärsområden och med ännu större lokaler kan samtliga områden expandera vidare.
-Dokumenthantering
-IT
-Kontorsmaterial
-Kaffe & pauslösningar
-Konferenssystem
-Telefoni

Page 1 of 1612345...10...Last »