Kontakta oss eller bli kontaktad

Dsolution

08-528 096 00

Mail (service/support): service@dsolution.se

Mail (övriga ärenden): info@dsolution.se

Dsolution Östergötland

013-465 34 40

Mail (service/support): support.ost@dsolution.se

Mail (övriga ärenden): info.ost@dsolution.se

Prova RollerMouse gratis

Jobba effektivt och mer ergonomiskt. Förbättra din hälsa och din arbetsställning genom att testa en bekväm RollerMouse gratis i två veckor.

Vi på DSolution vill alltid erbjuda dig och dina kollegor de bästa lösningarna, så att ni mår bra och kan vara effektiva på jobbet. Få saker är så förknippade med dagens kontorsarbete som tangentbordet och musen. De är länken mellan dig och din dator, och du använder dem sannolikt ganska många timmar varje dag.

Till skillnad från en snabb dator eller bra uppkoppling, så påverkar ditt tangentbord och din mus inte bara din effektivitet och produktivitet, utan också din fysiska hälsa. Vi är många som har fått, eller riskerar att få, problem med axlar, armbågar och handleder för att vi inte har rätt arbetsställning.

RedPlus1

Testa för din hälsas skull
Därför vill vi på DSolution erbjuda dig och dina kollegor att testa en RollerMouse gratis i två veckor. Med en RollerMouse får du ett mycket bättre stöd för dina underarmar och handleder när du jobbar. Du slipper också lyfta handen mellan tangentbordet och musen hela tiden. Allt du behöver finns rakt framför dig. Denna ergonomiska position eliminerar repetitiva rörelser som annars kan orsaka smärta i nacke, axlar och armbågar.

Du kan även få prova ett tangentbord som är speciellt anpassat för din RollerMouse, se produkter och priser nedan. Du kommer dock att få bra effekt av din RollerMouse även om du väljer att kombinera den med ditt vanliga tangentbord.

RMPlusKeybord2

Bilden visar RollerMouse Red Plus med tangentbord Balance Keyboard

Hur funkar erbjudandet i praktiken?
Om du efter dina två testveckor vill behålla din RollerMouse och ett eventuellt nytt tangentbord, betalar du enkelt för dem enligt vår prislista, se nedan. Om du efter testperioden inte vill fortsätta, skickar du med hjälp av returfraktsedeln bara tillbaka produkterna till oss i samma kartong som de kom i, och betalar då bara för frakten.

Allt du behöver göra om du vill prova är att be din kontaktperson på DSolution att ordna ett test åt dig och de av dina kollegor som vill prova. Har du ingen kontaktperson hos oss idag, eller om du inte vet vem det är, skickar du bara ett mejl till pierre@dsolution.se så hjälper han dig.

Produkter och priser
Priserna nedan är angivna exklusive moms.

Ta chansen att förbättra din arbetsställning och din hälsa!
RMPro3ver2


Bilden visar RollerMouse Pro3