Kontakta oss eller bli kontaktad

Dsolution

08-528 096 00

Mail (service/support): service@dsolution.se

Mail (övriga ärenden): info@dsolution.se

Dsolution Östergötland

013-465 34 40

Mail (service/support): support.ost@dsolution.se

Mail (övriga ärenden): info.ost@dsolution.se

Vi söker ytterligare 2st drivna innesäljare!

DSolution AB tillhör en rikstäckande kedja av företag och personer med hög kompetens och ekonomiskt tänkande som är Xerox primära återförsäljare. DSolution startade 2005 och har på endast några år blivit en av Xerox mest framgångsrikaste återförsäljare. Företagets huvudfokus är att leverera den bästa lösningen gällande dokumenthantering såsom utskrift, kopiering, skanning, fax och mjukvaror. 

Du sitter i nya och fräscha lokaler omgiven av unga, trevliga och drivna kollegor! 

Vi söker dig som är: 
– TÄVLINGSINRIKTAD 
– Gillar utmaningar 
– Vill ha ett fritt arbete 
– Vill ha stora möjligheter till utveckling 
– Gillar att stå i centrum 
– Gillar att ha kontakt med människor (social kompetens) 
– Har en målsättning att lära sig/utveckla sig för att bli bäst inom försäljning mot företag 
– Förstår att bra resultat är förknippat med hög telefonfrekvens och hårt arbete 

Arbetsuppgifter: 
Som innesäljare av främst skrivartillbehör kommer du att ha varierande arbetsuppgifter. Till en början kommer arbetet bestå av att sälja skrivartillbehör till nykunder med telefonen som redskap. När du fått upp tempot och besitter tillräckligt med kunskap så tilldelas du en del av den befintliga kundstocken som skall underhållas samt utökas med nykunder. På detta sätt bygger du upp din egen kundbas av återkommande kunder och skapar ett eget “företag i företaget”. Större kunder med potential kan besökas på plats om så önskas men den största delen av arbetet sker via telefon. 

Kompetenskrav: 
Vi tror du är en positiv person med mycket driv och stark vilja. Vi ser gärna en ung person som gillar att arbeta med telefonen och som har lätt för att skapa kontakt med andra människor. Vi kommer lära och ge dig de rätta förutsättningarna för att bli framgångsrik. Då daglig kontakt med våra kunder sker via telefon och mail är det viktigt att ni kan uttrycka er väl i tal och skrift. 

Dina förkunskaper är: 
– Gärna vana från telefonförsäljning eller liknande 
– God datavana 
– Älskar att vinna 
– Hög social kompetens 

Vi erbjuder dig: 
Löpande utbildning och säljträning för att du skall lyckas i er framtida roll som säljare av Xerox produkter. Du har en bra grundlön med provision som extra krydda. Lönesystemet är mycket förmånligt jmf. med liknande i branschen. Det är alltid tävlingar igång och priser i form av resor och prylar delas ut till vinnarna. För rätt person kommer det att finnas stora möjligheter att avancera när företaget växer.

För mer info se länk:
http://www.arbetsformedlingen.se/4.38a41afd11d99fbdb65800016.html?T=dsolution