Kontakta oss eller bli kontaktad

Dsolution

08-528 096 00

Mail (service/support): service@dsolution.se

Mail (övriga ärenden): info@dsolution.se

Dsolution Östergötland

013-465 34 40

Mail (service/support): support.ost@dsolution.se

Mail (övriga ärenden): info.ost@dsolution.se

Vi lanserar e-handelslösning & webshop

DSolution ökar tillgängligheten av sina produkter genom att lansera en ny uppdaterad och användarvänlig webshop. Den nya webshopen är ett led i arbetet med att utöka tillgängligheten av våra produkter och underlätta vid orderläggning.

I webshopen hittar du prisvärda kvalitetsprodukter för ditt kontor. Sortimentet består av över 12 000 artiklar inom kontorsmaterial & presentation, maskiner & datortillbehör, kontorsmöbler & inredning samt kök, städ & hygien. Allt för ditt kontor! Vi levererar kontorsprodukter till företag i hela Sverige. Beställ snabbt och enkelt via vår webbplats.

– Den nya webshopen skapar helt nya möjligheter för våra kunder, som nu kan effektivisera sina inköp av till kontoret. Förutom att de själva kan ta del av aktuellt lagersaldo kommer de även att kunna få en tydligare överblick av sortimentet. Genom att man skapar unika inköpslistor för varje företags vanligaste inköp så underlättas beställningsförfarandet.

Gå in och registrera er som kund idag!