Kontakta oss eller bli kontaktad

Dsolution

08-528 096 00

Mail (service/support): service@dsolution.se

Mail (övriga ärenden): info@dsolution.se

Dsolution Östergötland

013-465 34 40

Mail (service/support): support.ost@dsolution.se

Mail (övriga ärenden): info.ost@dsolution.se

Lansering av Connect Key

Med ConnectKey, kan du göra väldigt mycket mer än att bara skriva ut, skanna, faxa och kopiera. Du kan skriva ut från vilken mobil enhet som helst och dina skannade dokument kan lagras och skickas till någon molnbaserad tjänst som tex Google Drive, Evernote, Sharepoint och Microsoft Office 365.

Du kan utveckla och skapa enkla applikationer och bädda in dem i den multifunktionella printern med “easy-to-use-tools”.

Du kan t ex skapa processer och arbetsflöden som passar Era befintliga system och affärsprocesser. Dessutom med full säkerhet då datan är säkerställd genom säkerhetslösningen från McAfee.

Connect Key passar alla sätt att arbeta – på resande fot, virtuellt eller genom molnbaserade tjänster. Den tillåter dig att fokusera på det som är viktigt – Din kärnverksamhet!

Xerox ConnectKey för SharePoint – koppla upp dig till världens mest populära dokumentlagringsprogram

Lätthanterlig och funktionell skanning är en välkänd funktion hos Xerox multifunktionsskrivare, nu har vi chans att ge vanlig arbetsflödesskanning ytterligare en produktivitetsfördel. Är ni intresserade av en fullskanningslösning, men avskräckta av den investering som krävs? Om svaret är ja är det dags att vi får presentera Xerox ConnectKey för SharePoint.

Xerox ConnectKey tillför ett mervärde till befintliga Xerox-enheter eller nya genom att tillhandahålla en enkel och prisvärd skanningslösning som kunden kan installera själv. ConnectKey är det enda kunden behöver för att enkelt flytta pappersdokument till marknadens snabbast växande och mest utbredda dokumentlagringslösning – Microsoft SharePoint.