Kontakta oss eller bli kontaktad

Dsolution

08-528 096 00

Mail (service/support): service@dsolution.se

Mail (övriga ärenden): info@dsolution.se

Dsolution Östergötland

013-465 34 40

Mail (service/support): support.ost@dsolution.se

Mail (övriga ärenden): info.ost@dsolution.se

ConnectKey i pressen

Alla pratar om ConnectKey!

IDC säger: “Med sin nya MFP-plattform har Xerox ett prisvärt erbjudande för både småföretag och bolagskunder. Eftersom lösningen är integrerad i enheten (inte serverbaserad) blir det enkelt för småföretag att ta del av den ökade produktivitet och smidighet som molntjänster, mobilitet och BYOD innebär”.

Print IT Reseller säger: “För återförsäljare innebär plattformen nya möjligheter att ta fram anpassade tillämpningar, förenklat införande av lösningar, förbättrad enhetshantering samt möjlighet att genomföra ändringar i en hel skrivarpark med en enda knapptryckning och fjärrstyra fortbildning och/eller supportärenden.

McAfee anordnade ett kundwebbinarium med fokus på viktiga säkerhetsaspekter. “Lyssna på branschexperter som diskuterar virtuell säkerhet. Lär dig balansera säkerhetskrav mot de senaste tekniska trenderna, med praktisk vägledning för små och medelstora tjänsteleverantörer och säkerhetschefer”. Besök xerox.com/mcafeepartnership för att se en inspelning från webbinariet och dela länken med dina kunder.

ConnectKey förändrar spelreglerna. Med DSolution som leverantör kan du ta del av framtidens dokumenthantering. Är du med i spelet?