Kontakta oss eller bli kontaktad

Dsolution

08-528 096 00

Mail (service/support): service@dsolution.se

Mail (övriga ärenden): info@dsolution.se

Dsolution Östergötland

013-465 34 40

Mail (service/support): support.ost@dsolution.se

Mail (övriga ärenden): info.ost@dsolution.se

Huvudsponsor för tennisturneringen Collector Swedish Open

Xerox tar nu plats på centercourten i Båstad, som huvudsponsor för tennisturneringen Collector Swedish Open.

Avtalet med Collector Swedish Open i Båstad är en del av Xerox globala sponsringsprogram för damtennistouren, WTA.
Sponsoravtalet innebär att Xerox kommer att finnas på plats i Båstad för att ta emot kunder och partners, och dessutom ska turneringens besökare kunna använda bolagets mobila utskriftstjänster för att skriva ut bilder och dokument direkt från sina mobiltelefoner eller läsplattor.

– Vår uppgift är att underlätta arbetet bakom kulisserna. WTAs verksamhet är komplex och kräver att olika behov från flera olika håll ska tillgodoses. WTA och Collector Swedish Open måste kunna leva upp till förväntningar som ställs av fans, spelare, turneringsrepresentanter, sponsorer, media och många fler. Vi finns där för att tillgodose behoven och låta WTA fokusera på att ge oss världsklasstennis, säger Stefan Lundin, pressansvarig på Xerox Sverige om avtalet.

Dragplåster i årets Collector Swedish Open är de amerikanska tennissystrarna Venus och Serena Williams.