Kontakta oss eller bli kontaktad

Dsolution

08-528 096 00

Mail (service/support): service@dsolution.se

Mail (övriga ärenden): info@dsolution.se

Dsolution Östergötland

013-465 34 40

Mail (service/support): support.ost@dsolution.se

Mail (övriga ärenden): info.ost@dsolution.se

God Jul och Gott Nytt År

God Jul och Gott Nytt År!
…och tack alla för ett bra samarbete under 2014!

DSolution har haft ett spännande år och mycket har hänt, vi är fortsättningsvis Xerox största återförsäljare i Sverige och numera även störst i Norden under Office segmentet. Under året har vi fått många nya kollegor och vi ser fram emot ett kanonår 2015 med ytterligare expandering, spännande projekt, nya lokaler och bra samarbeten.

Vi har detta år valt att ge en julgåva till Barncancerfonden. Kampen mot barncancer är tuff och kräver många människors engagemang och bidrag. Tillsammans med Barncancerfonden är DSolution med och bidrar till Forskning, Råd & Stöd och Information så att vi kan nå Barncancerfondens vision – att utrota barncancer.

Vi på DSolution är stolta över att få vara med och stötta Barncancerfonden.

Varma julhälsningar
Vännerna på DSolution!

God-jul15