Kontakta oss eller bli kontaktad

Dsolution

08-528 096 00

Mail (service/support): service@dsolution.se

Mail (övriga ärenden): info@dsolution.se

Dsolution Östergötland

013-465 34 40

Mail (service/support): support.ost@dsolution.se

Mail (övriga ärenden): info.ost@dsolution.se

DSolution expanderar-ny lokal

DSolution fortsätter att expandera och vi har nu flyttat till en större lokal. Välkomna till;
Drivhjulsvägen 26, 126 30 Hägersten.

Gemensamt pressmeddelande tillsammans med Kungsleden;

Området Västberga är ett av södra Stockholms mest expansiva områden med fokus på kontors- och lagerlokaler samt bostäder. Läget invid Essingeleden och närheten till Midsommarkransen och Liljeholmen gör Västberga till ett attraktivt område för många bolag inom logistik och lagerhantering. Gamla kontorsbyggnader såsom delar av Ericssons före detta huvudkontor längs Södertäljevägen byggs nu om till bostäder vilket bidrar till att industriområdet successivt utvecklas till en spännande stadsdel.

”Det är oerhört glädjande att DSolution valt att hyra lokaler av oss. DSolution är ett kundfokuserat bolag i en bransch under stor utveckling vilket rimmar väl med den resa Kungsleden gör. Det är också roligt att se hur intresset för Västberga växer eftersom Kungsleden har flera fastigheter i området och därmed kan erbjuda våra hyresgäster olika lösningar i området”, säger Fredrik Lindén, uthyrare på Kungsleden.

Lokalen som DSolution ska hyra från och med 1 mars 2015 är på 791 kvm där cirka 50 procent av ytan är lagerytor. DSolution kommer göra mindre ombyggnationer av lokalen för att passa deras behov.

”DSolution har funnits i Västberga under flera år och vi trivs väldigt bra med området och läget nära Stockholm och viktiga trafikleder. När vi letade ny lokal var det därför självklart att i första hand försöka hitta en flexibel och ändamålsenlig lokal i området. Kungsleden presenterade sitt bestånd i området och vi fastnade för lokalen på Drivhjulsvägen 26 som erbjuder en bra mix av kontor och lager”, säger Fredrik Lindström, VD, DSolution.

http://www.kungsleden.se/om/press/pressmeddelanden/209919/kungsleden-hyr-ut-791-kvm-i-expansiva-vastberga/