Kontakta oss eller bli kontaktad

Dsolution

08-528 096 00

Mail (service/support): service@dsolution.se

Mail (övriga ärenden): info@dsolution.se

Dsolution Östergötland

013-465 34 40

Mail (service/support): support.ost@dsolution.se

Mail (övriga ärenden): info.ost@dsolution.se

Vi söker IT-säljare

IT-säljare med stor utvecklingsmöjlighet

Om företaget
DSolution startade för 10 år sedan och expanderar ständigt. Vi är Xerox mest framgångsrika och största återförsäljare i Norden sedan många år tillbaka och växer årligen. DSolution levererar idag långsiktiga lösningar/produkter från 6 st affärsområden.
-Dokumenthantering
-IT
-Kontorsmaterial
-Kaffe & pauslösningar
-Konferenssystem
-Telefoni

Nu söker vi förstärkning av en säljare som vill utveckla och leda försäljningen av våra IT-tjänster. Inom IT levererar vi paketerade driftlösningar och support till framförallt smb-marknaden.

Om rollen
Vi kommer att göra en stor satsning för att utveckla affärsområdet IT. I första hand blir din roll som säljare till nya kunder och bolagets många befintliga dokumenthanteringskunder.

Om båda parter känner att det är naturligt med ett nästa steg så kommer du i din roll som säljare av IT-tjänster att förutom egen försäljning också få vara med att utveckla och stärka affärsområdet genom att skapa strategier, nya tjänster och ett starkare erbjudande. Som affärsområdesansvarig IT kommer du också att få utvidga teamet med andra medarbetare och ansvara för deras prestation.

Det här är alltså en tjänst där du får vara med och utveckla samt skapa samtidigt som du driver försäljningen.

Vi söker
Vi söker dig som har några års framgångsrik tidigare erfarenhet inom IT-försäljning och nu vill ta ytterligare ett steg i din karriär där du kan påverka samt utveckla ett affärsområde.  För att lyckas i den här utmaningen behöver du ha en hög aktivitetsnivå, god förmåga att utveckla och hitta nya kunder, en förmåga att tänka både praktiskt och strategiskt kring försäljning. Du har också ett stort kontaktnät bland potentiella kunder.
Grundläggande krav i tjänsten är körkort, god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift samt dokumenterad branscherfarenhet. Vi söker dig som:
-Trivs i gränslandet mellan IT- och konsulttjänster.
-Har vana att bearbeta nya kunder och utveckla befintliga.
-Trivs i ett arbete med hög aktivitetsnivå.
-Har ett kartläggande och metodiskt arbetssätt. Du har arbetat eller arbetar med konsultativ försäljning och förstår processerna kring komplex försäljning av framförallt IT-mjuk-& hårdvara.

Vi erbjuder
DSolution är ett starkt säljdrivet bolag som haft en positiv tillväxt sedan starten 2005. Bolaget har en stark entreprenörskänsla men också en familjär stämning. Nu erbjuds du möjligheten att få vara med och utveckla en verksamhetsgren i ett framgångsrikt bolag. Du får ett stort inflytande i bolaget och du får möjlighet att utveckla bolagets befintliga kunder.

Du erbjuds en individuell fast lön, utifrån din kompetens och erfarenhet samt en förmånlig provision. På DSolution premieras goda säljresultat och vi arbetar därför med säljklubbar och många andra tävlingar. För oss är det viktigt med en god personalvård och vi är måna om våra anställda. Du arbetar tillsammans med andra drivna och framgångsrika kollegor som gjort DSolution till Xerox största återförsäljare i Norden.