Kontakta oss eller bli kontaktad

Dsolution

08-528 096 00

Mail (service/support): service@dsolution.se

Mail (övriga ärenden): info@dsolution.se

Dsolution Östergötland

013-465 34 40

Mail (service/support): support.ost@dsolution.se

Mail (övriga ärenden): info.ost@dsolution.se

Vi söker en driven marknadsperson

Rollen är en bred roll och inkluderar allt ifrån strategiskt till faktiskt genomförande, vilket innebär att du behöver förstå och kunna skapa marknadsmaterial, men även praktiskt kunna skriva bra texter och ha en känsla för bild och form. Arbetet går i stort ut på att stödja försäljningsteamet och verksamheten i den externa kommunikationen. Du kommer att arbeta självständigt, skapa och genomföra bolagets marknadsföringsstrategi. Vidare kommer du att, skapa och uppdatera content (websida, landningssidor, sociala medier, webshop). Producering av digitala och analoga marknadskampanjer är en stor del av arbetet. En viktig del i arbetet är att hålla goda interna kontakter med säljare och försäljningsavdelning för att kunna tillgodose behovet kring önskat material. Du som söker ska vara van att jobba självständigt och trivas med att ta mycket egna initiativ och driva dina egna frågor.

Vi söker dig som;
har en eftergymnasial utbildning inom grafisk design/marknadskommunikation. Du har sedan ett par års arbetserfarenhet av marknadsföring. För att trivas i denna roll bör du vara en person som lever online och har ett stort intresse för digital marknadsföring samt ett par års erfarenhet av området. Du behöver vara duktig på att kommunicera i tal, text och bild. Du har arbetat med sökmotorsoptimering och känner dig bekväm med detta. Du vill hela tiden utveckla dig och lära dig nya marknadsförings och försäljningsstrategier. Rollen kräver stor självständigt och du kommer få utrymme till att vara kreativ och lägga fram innovativa idéer på hur företaget på bästa sätt kan utveckla sin marknadsföring och på så sätt öka sin försäljning.
Du jobbar obehindrat i WordPress, Indesign, Photoshop och Illustrator samt har goda kunskaper i Office programmen. Du kan formge tryckmaterial är erkänt duktig på layout.

DSolution är ett expansivt och säljdrivet bolag som haft en positiv tillväxt sedan starten 2005. Med en komplett produktportfölj och verklig förståelse för våra kunders verksamhet, levererar DSolution hållbara och konkurrenskraftiga lösningar och produkter från 6st affärsområden. Bolaget har en stark entreprenörskänsla men också en familjär stämning. Nu erbjuds du möjligheten att få vara med och utveckla ytterligare en verksamhetsgren i ett framgångsrikt bolag. Då företaget ständigt expanderar finns det goda möjligheter till att avancera. Du arbetar tillsammans med andra drivna och kompetenta kollegor som gjort DSolution till ett framgångsrikt företag. Vill du bli en av oss?

Arbetstid
40%-60% med möjlighet till utökad arbetstid.

Så ansöker du
Maila;arbetsansokan@dsolution.se

Sista dag att ansöka är 2016-12-23
Ange följande referens när du ansöker: Marknadsperson

Kontakt
Fredrik Snickars fredrik.snickars@dsolution.se, +46707755450

Företag
DSolution Group AB

Adress
DSolution Group AB
Drivhjulsvägen 26
12630 Hägersten

Kontorsadress
Drivhjulsvägen 26