Kontakta oss eller bli kontaktad

Dsolution

08-528 096 00

Mail (service/support): service@dsolution.se

Mail (övriga ärenden): info@dsolution.se

Dsolution Östergötland

013-465 34 40

Mail (service/support): support.ost@dsolution.se

Mail (övriga ärenden): info.ost@dsolution.se

DSolution expanderar vidare – söker account manager

Account Manager – DSolution

Vill du ta nästa steg i din karriär och få möjlighet att ta mer ansvar? Lockas du av att få vara den som driver dialogen inte bara med kunder utan också med samarbetspartners/leverantörer? Då kan denna tjänst vara något för dig!

Nu har du möjligheten att få vara med och utveckla verksamhetsgrenen Kaffe och Pauslösningar hos oss på DSolution. Vi är ett expansivt och säljdrivet bolag som ända sedan starten 2005 haft en positiv tillväxt. Vi har en stark entreprenörskänsla i kombination med en familjär stämning. Som Account Manager hos oss ansvararar du för hela säljprocessen – från att prospektera, boka möte till avtalsförhandling och avslut. I ditt ansvar ligger också att utveckla och driva på de samarbeten DSolution har med leverantörer och partners inom detta område.

VI ERBJUDER:

VI SÖKER DIG SOM:

MERITERANDE:

Vill du vara en del av vår resa? Vi ska fortsätta växa – vi behöver dig för att lyckas med det! Urval sker löpande, så ansök redan idag.

I denna rekrytering samarbetar vi med NajsPeoples konsult Petra Bruna. Du når Petra på petra.bruna@najspeople.se alternativt på 076–0004131. Urval sker löpande så vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt. Alla ansökningar hanteras konfidentiellt.

DSolution är ett expansivt och säljdrivet bolag som haft en positiv tillväxt sedan starten 2005. Vi omsätter 140 miljoner kr och är 50 medarbetare. Med en komplett produktportfölj och verklig förståelse för våra kunders verksamhet, levererar DSolution hållbara och konkurrenskraftiga lösningar och produkter från 6 affärsområden. Då företaget ständigt expanderar finns det goda möjligheter till att avancera. Du arbetar tillsammans med andra drivna och kompetenta kollegor som gjort DSolution till ett framgångsrikt företag. Gå gärna in på www.dsolution.se och läs mer.