Kontakta oss eller bli kontaktad

Dsolution

08-528 096 00

Mail (service/support): service@dsolution.se

Mail (övriga ärenden): info@dsolution.se

Dsolution Östergötland

013-465 34 40

Mail (service/support): support.ost@dsolution.se

Mail (övriga ärenden): info.ost@dsolution.se

Vi söker säljare i Sthlm & Lkpg

DSolution startade för 13 år sedan, omsätter 160 000 000 kr och expanderar ständigt. Med en komplett produktportfölj och verklig förståelse för våra kunders verksamhet, levererar DSolution hållbara och konkurrenskraftiga lösningar/produkter
från 6st affärsområden:
-Dokumenthantering
-IT
-Telefoni
-Kontorsmaterial
-Kaffe & pauslösningar
-Konferenssystem

Arbetsbeskrivning: Arbetet som säljare (copyprint/it/tele) innebär att göra prospektering, boka kundbesök, genomföra kundbesök och behovsanalyser. Utifrån kundens behov skapar du olika förslag och offerter som du sedan presenterar för kund. Du bygger upp din egen kundstock från början men bearbetar dina kunder på ett sätt som skapar relationer vilket ger befintliga kunder som återkommer. Du gör affärer med beslutsfattare på ledningsnivå, såsom VD, ekonomichef, marknadschef osv. Till din hjälp har du ett säljstödsystem, bil, fri mobil samt dator. Som anställd på DSolution har du en individanpassad utvecklingsplan och det finns stora möjligheter till att avancera då vi växer kraftigt.

Övrigt: Du har en bra fast grundlön samt en rörlig provisionsdel utan tak. Lönesystemet är mycket förmånligt jmf. med liknande i branschen. Du har en egen coach som är med dig första månaderna genom hela affärsprocessen tills du är redo att axla försäljningsrollen på egen hand. Det sker även interna utbildningar och certifieringar löpande.

Vi erbjuder dig:
– ett spännande och utmanande arbete med stora möjligheter till utveckling och påverkan. – ett oerhört attraktivt ersättningspaket.
– enorma utvecklingsmöjligheter då vi expanderar kraftigt.
– löpande utbildning och säljträning för att du skall lyckas i din roll som säljare.
– arbete på ett företag i expansivt skede med en familjär stämning.
– och sist men inte minst: trivsel på jobbet i ett ungt och hungrigt säljteam som gör många roliga aktiviteter tillsammans.

Kompetenskrav: Det är ett krav att du tidigare har arbetat med någon typ av uppsökande försäljning, varit framgångsrik på detta och vill ta nästa steg i karriären. Du hanterar och gillar nykundsbearbetning men är också duktig på att bygga relationer och förvalta befintliga kunder. Alternativt så kan du ha studerat försäljning efter gymnasiet ex på IHM och vill ut i arbetslivet och praktisera teorin hos ett kraftigt växande bolag. Personliga egenskaper: Du är en driven person som vill se resultat. Du är affärsinriktad och jobbar alltid mot att få avslut på dina affärer. Du ger ett seriöst intryck och kan skapa förtroende samt bygga relationer. Då tävlingar med generösa priser genomförs löpande så vill vi att du gör allt för att vinna. Vidare är du en serviceinriktad person som är social och som tycker om att träffa kunder. Du har ett positivt och trevligt sätt samt trivs i en ung och driven miljö. Rollen sätter ett högt krav på aktivitetsnivå och vi vill ha vinnare så en idrottsbakgrund är ett plus.

På DSolution premieras goda säljresultat och vi arbetar därför med säljklubbar och många andra tävlingar. Dina kollegor har gjort DSolution till ett snabbt växande bolag så du kommer att ingå i ett starkt och kompetent team!

Ansökan skickas via mejl till: arbetsansokan@dsolution.se