Kontakta oss eller bli kontaktad

Dsolution

08-528 096 00

Mail (service/support): service@dsolution.se

Mail (övriga ärenden): info@dsolution.se

Dsolution Östergötland

013-465 34 40

Mail (service/support): support.ost@dsolution.se

Mail (övriga ärenden): info.ost@dsolution.se

CSR projekt

Att ta väl hand om våra anställda och kunder är en självklarhet för oss. Men vi vill också bidra till ett bättre samhälle. Därför jobbar DSolution aktivt och medvetet med Corporate Social Responsibility, CSR.

Vi är engagerade som sponsor inom idrotten därför att vi är en del i samhällsbyggandet, där anläggningar för idrott är en del i vår vardag. Idrotten spelar en stor roll i människors liv och för samhället i stort. Svensk idrottsrörelse är unik, som bygger på ideella insatser och här vill vi stödja dessa verksamheter. För oss är det viktigt med socialt ansvarstagande.

DSolution är stolt partner till Nordic Swim Open där 1 050 deltagare från 28 länder har kämpat i bassängen. Eriksdalsbadet stod värd för Swim Open som lockat en stor del av världseliten, inte minst vår storstjärna Sarah Sjöström. Under helgen skulle dryga 500 lopp genomföras. Utskriftslösningar från DSolution har varit en pusselbit i detta lyckade evenemang.

”Med DSolution som partner för Europas största pristävling i simning skapades en snabbhet & trygghet med hög service för både publik, aktiva och vår egen arbetsstab”
/ Dennis Fredriksson, Manager

”När DSolutionfågeln inte tar sig vatten över huvudet”

DSolution var inbjudna till sitt eget lopp, 80 000 utskrifter på 40 000 papper, en ständig kamp mot klockan, det var även viktigt för oss att vändningarna satt för att spara in dyrbar tid.

Under torsdagen skickade vi våra tävlande till Eriksdalsbadet. Allt såg bra ut och vi lyckades faktiskt komma hela vägen i mål sent måndag kväll, helgen flöt på smärtfritt men maskinerna krävde lite massage och omsorg. Vi vill tillägga att tävlingsledningen för Swim Open bidrog till att underlätta de tuffa loppen genom att ta väl omhand av våra tävlande representanter på plats trots en hög temperatur samt en ovanligt hög luftfuktighet som våra utsända inte är vana vid.

Hur det gick för de riktiga simmarna kan ni läsa om här: http://www.swimopenstockholm.se/

Vi deltog nyligen även i ett samarbete och stöttade Eskilstuna bordtennisklubb vid SM-tävlingarna i bordtennis.

Nästa CSR-projekt är vårt samarbete med Hammarbygymnasterna som har 1 500 aktiva gymnaster, allt från barn och bredd till Sverige eliten. Viktiga satsningar som de gör nu är att satsa på barns hälsa och rörlighet, att de ska träna för ett aktivt liv. Alla ska vara välkomna. De har funnits sen 1947 och ledorden är glädje, gemenskap och utveckling.