Kontakta oss eller bli kontaktad

Dsolution

08-528 096 00

Mail (service/support): service@dsolution.se

Mail (övriga ärenden): info@dsolution.se

Dsolution Östergötland

013-465 34 40

Mail (service/support): support.ost@dsolution.se

Mail (övriga ärenden): info.ost@dsolution.se

HG-galan

18:e maj utförs den spektakulära HG-galan!

DSolutions samarbetspartner Hammarbygymnasterna är en förening med bredd och välkomnar alla, allt från barn till elit, inom många olika grenar. Representanter från DSolution finns på plats under galan.

I år testar Hammarbygymnasterna att livesända alla föreställningar från HG-galan i hög kvalitet via YouTube. På så sätt får ni som inte kan komma ändå en möjlighet att uppleva showen. Efter livesändningarna kommer filmerna ligga kvar på YouTube vilket även innebär att gymnasterna som deltar har möjlighet att se sig själva och kompisar efteråt. Detta innebär att samtliga som deltar i HG-galan, inklusive publik, kan komma att synas i filmerna.

Här hittar du livesändningarna på lördag den 18:e maj:

Föreställning 1

Föreställning 2

Föreställning 3