Kontakta oss eller bli kontaktad

Dsolution

08-528 096 00

Mail (service/support): service@dsolution.se

Mail (övriga ärenden): info@dsolution.se

Dsolution Östergötland

013-465 34 40

Mail (service/support): support.ost@dsolution.se

Mail (övriga ärenden): info.ost@dsolution.se

Hållbarhetsfokus på Lidingöloppet med hjälp av DSolution

DSolution har i år igen stöttat TCS Lidingöloppet med utskrifter av nummerlappar i ett koncept som gör arrangemanget ännu vassare ur ett hållbarhetsperspektiv.

Lidingöloppet är verkligen en folkfest med ungefär 40 000 deltagare! DSolution har för andra året i rad varit med och hjälpt till med nummerlapparna som printas ”on demand”. Nummerlapparna skrivs alltså ut på plats när löparen ska hämta den, och annat material så som kartor och besöksguider finns istället tillgängligt i en app. Nummerlappar till de deltagare som inte kommer till start, ca 15% av deltagarantalet, skrivs därför aldrig ut.

Martin Terry, operativ arrangemangschef för Lidingöloppet och spindeln i nätet, har valt denna lösning då det är mer ekonomiskt men framförallt så är det en vinst i det minimala spillet av pappret som inte hämtas ut. Denna lösning gör alltså både Lidingöloppet och miljön till vinnare.

HG-galan

18:e maj utförs den spektakulära HG-galan!

DSolutions samarbetspartner Hammarbygymnasterna är en förening med bredd och välkomnar alla, allt från barn till elit, inom många olika grenar. Representanter från DSolution finns på plats under galan.

I år testar Hammarbygymnasterna att livesända alla föreställningar från HG-galan i hög kvalitet via YouTube. På så sätt får ni som inte kan komma ändå en möjlighet att uppleva showen. Efter livesändningarna kommer filmerna ligga kvar på YouTube vilket även innebär att gymnasterna som deltar har möjlighet att se sig själva och kompisar efteråt. Detta innebär att samtliga som deltar i HG-galan, inklusive publik, kan komma att synas i filmerna.

Här hittar du livesändningarna på lördag den 18:e maj:

Föreställning 1

Föreställning 2

Föreställning 3

Norrköpings näringslivsmässa

Välkommen till Östergötlands största nätverk!


Den 15-16:e maj arrangeras Norrköpings näringslivsmässa, en B2B-mässa för företag i Östergötlandsregionen. Evenemanget går av stapeln på Stadium arena, och DSolution finns även detta år på plats för att visa det senaste inom IT, Telefoni, Dokumenthantering samt övriga kontorslösningar. Passa på att mingla med oss, skapa nya affärskontakter och lyssna på intressanta seminarier.

Välkomna till vår monter nr 39!

Klicka här för mer info

CSR projekt

Att ta väl hand om våra anställda och kunder är en självklarhet för oss. Men vi vill också bidra till ett bättre samhälle. Därför jobbar DSolution aktivt och medvetet med Corporate Social Responsibility, CSR.

Vi är engagerade som sponsor inom idrotten därför att vi är en del i samhällsbyggandet, där anläggningar för idrott är en del i vår vardag. Idrotten spelar en stor roll i människors liv och för samhället i stort. Svensk idrottsrörelse är unik, som bygger på ideella insatser och här vill vi stödja dessa verksamheter. För oss är det viktigt med socialt ansvarstagande.

DSolution är stolt partner till Nordic Swim Open där 1 050 deltagare från 28 länder har kämpat i bassängen. Eriksdalsbadet stod värd för Swim Open som lockat en stor del av världseliten, inte minst vår storstjärna Sarah Sjöström. Under helgen skulle dryga 500 lopp genomföras. Utskriftslösningar från DSolution har varit en pusselbit i detta lyckade evenemang.

”Med DSolution som partner för Europas största pristävling i simning skapades en snabbhet & trygghet med hög service för både publik, aktiva och vår egen arbetsstab”
/ Dennis Fredriksson, Manager

”När DSolutionfågeln inte tar sig vatten över huvudet”

DSolution var inbjudna till sitt eget lopp, 80 000 utskrifter på 40 000 papper, en ständig kamp mot klockan, det var även viktigt för oss att vändningarna satt för att spara in dyrbar tid.

Under torsdagen skickade vi våra tävlande till Eriksdalsbadet. Allt såg bra ut och vi lyckades faktiskt komma hela vägen i mål sent måndag kväll, helgen flöt på smärtfritt men maskinerna krävde lite massage och omsorg. Vi vill tillägga att tävlingsledningen för Swim Open bidrog till att underlätta de tuffa loppen genom att ta väl omhand av våra tävlande representanter på plats trots en hög temperatur samt en ovanligt hög luftfuktighet som våra utsända inte är vana vid.

Hur det gick för de riktiga simmarna kan ni läsa om här: http://www.swimopenstockholm.se/

Vi deltog nyligen även i ett samarbete och stöttade Eskilstuna bordtennisklubb vid SM-tävlingarna i bordtennis.

Nästa CSR-projekt är vårt samarbete med Hammarbygymnasterna som har 1 500 aktiva gymnaster, allt från barn och bredd till Sverige eliten. Viktiga satsningar som de gör nu är att satsa på barns hälsa och rörlighet, att de ska träna för ett aktivt liv. Alla ska vara välkomna. De har funnits sen 1947 och ledorden är glädje, gemenskap och utveckling.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tack för 2018!

DSolution vill tacka för 2018 och uttrycka vår tacksamhet till kunder, leverantörer och samarbetspartners för visat förtroende under detta år och ser med stor spänning fram emot vad 2019 har att erbjuda och önskar er alla ett Gott Nytt år.