Kontakta oss eller bli kontaktad

Dsolution

08-528 096 00

Mail (service/support): service@dsolution.se

Mail (övriga ärenden): info@dsolution.se

Dsolution Östergötland

013-465 34 40

Mail (service/support): support.ost@dsolution.se

Mail (övriga ärenden): info.ost@dsolution.se

Tack för 2018!

DSolution vill tacka för 2018 och uttrycka vår tacksamhet till kunder, leverantörer och samarbetspartners för visat förtroende under detta år och ser med stor spänning fram emot vad 2019 har att erbjuda och önskar er alla ett Gott Nytt år.

Julgåva

Istället för en julgåva till kunder & personal har vi precis som tidigare år valt att ge till de som behöver det.

Vi vill även passa på att uttrycka vår tacksamhet för visat förtroende under 2018 och önskar er en riktigt God Jul & Gott Nytt År!

Vi har gett en gåva till; Clown Medicin

Clowner har funnits på Astrid Lindgrens Barnsjukhus i Stockholm sedan 1998.

Varje år möter deras clowner ca 30.000 barn och vuxna i Stockholm.

Det är sjuka barn, deras syskon, föräldrar och nära anhöriga. Det är äldre med demenssjukdomar, geriatriska sjukdomar eller vuxna och barn som vårdas palliativt.

DSolution – Lidingöloppet

DSolution har tillsammans med TCS Lidingöloppet arbetat fram ett koncept som syftar till att göra arrangemanget ännu bättre ur hållbarhetsperspektiv.

Nummerlappen skrivs ut på plats när löparen ska hämta den, och en app ersätter tryckt material som startbevis, kartor och besöksguider. I ett lopp av den här storleken är det alltid cirka tio procent av deltagarna som inte kommer till start. Nu behöver inte deras nummerlappar tryckas och inga kuvert används överhuvudtaget.  Genom att använda digital information är det cirka 40 000 startbevis, 17 000 besöksguider och 40 000 kartor som inte behöver tryckas och transporteras i år.

Behovet har varit stort av en leverantör som verkligen kan leverera hög driftsäkerhet, jourservice och material som klarar mycket väta och tuffa förhållanden. DSolution har 6st maskiner ur Xerox 78-serie på plats för att trycka +45 000st nummerlappar. Förra årets succéartade leverans samt för Lidingöloppet MTB gör att DSolution återigen fått uppdraget.

Hjälp mot bränderna

Ett av DSolutions affärsområden (kaffe & pauslösningar) har i ett samarbete med tappra AIK-supportrar sponsrat med kaffelösningar, kaffe, tillbehör m.m. så att de hårt kämpande brandmännen och övriga frivilliga haft tillgång till välsmakande kaffe som dessutom kan produceras i stora mängder. Maskinerna och tillbehören har levererats till Sveg med omnejd och DSolution vill passa på att rikta ett stort tack till alla inblandade och de AIK-supportrar som tog det fina initiativet att åka upp och hjälpa till att bekämpa elden.

 

DSolution sponsrar Gotland runt igen

Den mångåriga traditionen för DSolution att samarbeta/sponsra  racet runt Gotland fortsätter och det är dags för Cassis/Team DSolution med besättning att segla ÅF Offshore 2018 (igen).

”Givetvis har skeppare Dick även i år försett båten med nya ”features” med bl a uppdaterat informationssystem. Dessutom har båten ny förstagsprofil som ger oss bättre höjd, mer driv och givetvis fart i båten. Vi ser därför med spänning fram emot med den långa kryssen hem från Hoburgen som vädret ser ut just nu. Besättningen är till stora delar intakt från föregående år så vi vet att det blir bra stämning ombord i kombination med ett samkört team för snabba manövrar.”

Följ racet här.

Page 1 of 1612345...10...Last »