Kontakta oss eller bli kontaktad

Dsolution

08-528 096 00

Mail (service/support): service@dsolution.se

Mail (övriga ärenden): info@dsolution.se

Dsolution Östergötland

013-465 34 40

Mail (service/support): support.ost@dsolution.se

Mail (övriga ärenden): info.ost@dsolution.se

CSR projekt

Att ta väl hand om våra anställda och kunder är en självklarhet för oss. Men vi vill också bidra till ett bättre samhälle. Därför jobbar DSolution aktivt och medvetet med Corporate Social Responsibility, CSR.

Vi är engagerade som sponsor inom idrotten därför att vi är en del i samhällsbyggandet, där anläggningar för idrott är en del i vår vardag. Idrotten spelar en stor roll i människors liv och för samhället i stort. Svensk idrottsrörelse är unik, som bygger på ideella insatser och här vill vi stödja dessa verksamheter. För oss är det viktigt med socialt ansvarstagande.

DSolution är stolt partner till Nordic Swim Open där 1 050 deltagare från 28 länder har kämpat i bassängen. Eriksdalsbadet stod värd för Swim Open som lockat en stor del av världseliten, inte minst vår storstjärna Sarah Sjöström. Under helgen skulle dryga 500 lopp genomföras. Utskriftslösningar från DSolution har varit en pusselbit i detta lyckade evenemang.

”Med DSolution som partner för Europas största pristävling i simning skapades en snabbhet & trygghet med hög service för både publik, aktiva och vår egen arbetsstab”
/ Dennis Fredriksson, Manager

”När DSolutionfågeln inte tar sig vatten över huvudet”

DSolution var inbjudna till sitt eget lopp, 80 000 utskrifter på 40 000 papper, en ständig kamp mot klockan, det var även viktigt för oss att vändningarna satt för att spara in dyrbar tid.

Under torsdagen skickade vi våra tävlande till Eriksdalsbadet. Allt såg bra ut och vi lyckades faktiskt komma hela vägen i mål sent måndag kväll, helgen flöt på smärtfritt men maskinerna krävde lite massage och omsorg. Vi vill tillägga att tävlingsledningen för Swim Open bidrog till att underlätta de tuffa loppen genom att ta väl omhand av våra tävlande representanter på plats trots en hög temperatur samt en ovanligt hög luftfuktighet som våra utsända inte är vana vid.

Hur det gick för de riktiga simmarna kan ni läsa om här: http://www.swimopenstockholm.se/

Vi deltog nyligen även i ett samarbete och stöttade Eskilstuna bordtennisklubb vid SM-tävlingarna i bordtennis.

Nästa CSR-projekt är vårt samarbete med Hammarbygymnasterna som har 1 500 aktiva gymnaster, allt från barn och bredd till Sverige eliten. Viktiga satsningar som de gör nu är att satsa på barns hälsa och rörlighet, att de ska träna för ett aktivt liv. Alla ska vara välkomna. De har funnits sen 1947 och ledorden är glädje, gemenskap och utveckling.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tack för 2018!

DSolution vill tacka för 2018 och uttrycka vår tacksamhet till kunder, leverantörer och samarbetspartners för visat förtroende under detta år och ser med stor spänning fram emot vad 2019 har att erbjuda och önskar er alla ett Gott Nytt år.

Julgåva

Istället för en julgåva till kunder & personal har vi precis som tidigare år valt att ge till de som behöver det.

Vi vill även passa på att uttrycka vår tacksamhet för visat förtroende under 2018 och önskar er en riktigt God Jul & Gott Nytt År!

Vi har gett en gåva till; Clown Medicin

Clowner har funnits på Astrid Lindgrens Barnsjukhus i Stockholm sedan 1998.

Varje år möter deras clowner ca 30.000 barn och vuxna i Stockholm.

Det är sjuka barn, deras syskon, föräldrar och nära anhöriga. Det är äldre med demenssjukdomar, geriatriska sjukdomar eller vuxna och barn som vårdas palliativt.

DSolution – Lidingöloppet

DSolution har tillsammans med TCS Lidingöloppet arbetat fram ett koncept som syftar till att göra arrangemanget ännu bättre ur hållbarhetsperspektiv.

Nummerlappen skrivs ut på plats när löparen ska hämta den, och en app ersätter tryckt material som startbevis, kartor och besöksguider. I ett lopp av den här storleken är det alltid cirka tio procent av deltagarna som inte kommer till start. Nu behöver inte deras nummerlappar tryckas och inga kuvert används överhuvudtaget.  Genom att använda digital information är det cirka 40 000 startbevis, 17 000 besöksguider och 40 000 kartor som inte behöver tryckas och transporteras i år.

Behovet har varit stort av en leverantör som verkligen kan leverera hög driftsäkerhet, jourservice och material som klarar mycket väta och tuffa förhållanden. DSolution har 6st maskiner ur Xerox 78-serie på plats för att trycka +45 000st nummerlappar. Förra årets succéartade leverans samt för Lidingöloppet MTB gör att DSolution återigen fått uppdraget.

Hjälp mot bränderna

Ett av DSolutions affärsområden (kaffe & pauslösningar) har i ett samarbete med tappra AIK-supportrar sponsrat med kaffelösningar, kaffe, tillbehör m.m. så att de hårt kämpande brandmännen och övriga frivilliga haft tillgång till välsmakande kaffe som dessutom kan produceras i stora mängder. Maskinerna och tillbehören har levererats till Sveg med omnejd och DSolution vill passa på att rikta ett stort tack till alla inblandade och de AIK-supportrar som tog det fina initiativet att åka upp och hjälpa till att bekämpa elden.

 

Page 1 of 1612345...10...Last »