Kontakta oss eller bli kontaktad

Dsolution

08-528 096 00

Mail (service/support): service@dsolution.se

Mail (övriga ärenden): info@dsolution.se

Dsolution Östergötland

013-465 34 40

Mail (service/support): support.ost@dsolution.se

Mail (övriga ärenden): info.ost@dsolution.se

Copy/Print

office-printers-90x90Kontorsskrivare
Få enastående utskriftskvalitet, produktivitet och användarvänlighet med Xerox-kontorsskrivare i svartvitt och färg. Miljövänliga färgskrivare med ColorQube Solid Ink och prisbelönta Phaser-laserskrivare i svartvitt och färg har en mängd funktioner för kontoret.

 

 
multifunction-all-in-one-90x90Multifunktion/All-in-One-skrivare
Behöver du mer än bara utskrifter? Välj bland ett komplett utbud multifunktionslaserskrivare för kontoret och Solid Ink-multifunktionsskrivare som fungerar som kopiator, skrivare, skanner och fax på samma gång. Multifunktionslaserskrivaren WorkCentre i svartvitt och färg och ColorQube-multifunktionsskrivare med Solid Ink ger både kostnadsbesparingar och effektivitet.

 

production-printers-digital-presses-90x90Produktion / digital tryckutrustning
Produktionsskrivare med arkmatning är idealiska för grafisk kommunikations och kommersiella tryckeriers snabba utskrifter med stora volymer, bland annat bokpublicering, transaktionsutskrifter, print on demand och personanpassad marknadsföring. Våra digitala tryckpressar, produktionsskrivare och kopiatorer för stora volymer kombinerar livfulla färger, svartvitt eller highlight-färg med hastighet och produktivitet.

 

continuous-feed-90x90Skrivare med kontinuerlig matning
Xerox har ett stort utbud rullmatade skrivare med kontinuerlig matning, bland annat vattenfri och vattenbaserad bläckstråleutskrift för klara färgutskrifter och tonerbaserad flash fusing-teknik för svartvita utskrifter. Vårt utbud av skrivare med kontinuerlig matning innefattar en rad olika alternativ för utskriftshastigheter, bildkvalitet, matning, efterbehandling och media för att uppfylla dina specifika behov.

 

wide-format-90x90Storformat
Skrivare och kopiatorer i storformat ger hög kvalitet och flexibilitet för användning inom teknik, arkitektur, grafisk konst och andra områden som kräver digitala utskrifter i storformat.