Kontakta oss eller bli kontaktad

Dsolution

08-528 096 00

Mail (service/support): service@dsolution.se

Mail (övriga ärenden): info@dsolution.se

Dsolution Östergötland

013-465 34 40

Mail (service/support): support.ost@dsolution.se

Mail (övriga ärenden): info.ost@dsolution.se

Mobile Express Driver

Minimera dina bekymmer när du arbetar på resande fot och på olika kontor. Ladda ner den enda drivrutin du behöver.

Xerox Mobile Express Driver är idealisk för de som reser mycket eller arbetar på olika platser. Den eliminerar behovet av en individuell skrivardrivrutin för varje typ av skrivare. Hämta istället en universell skrivardrivrutin som kan användas med i stort sett alla skrivare eller multifunktionssystem, till och med produkter från andra tillverkare.

När du vill skriva ut från datorn behöver du i princip bara använda en enda drivrutin. Xerox Mobile Express Driver är en universaldrivrutin som du kan hämta till datorn för att skriva ut på alla PostScript-enheter i nätverket, inklusive skrivare från andra leverantörer.

Viktiga funktioner

Xerox kan även erbjuda en gratis, universell skrivardrivrutin som är idealisk för IT-administratörer och storföretag. Mer information om Xerox Global Print Driver.

Företagsproblem

Normalt sett har det hittills krävts en specifik skrivardrivrutin för varje typ av skrivare eller multifunktionssystem. Detta är speciellt komplicerat för de som reser mycket och behöver använda många olika skrivare i olika kontorsmiljöer. Alltför många installerade skrivardrivrutiner skapar lätt oreda och problem i datorn och sänker produktiviteten.

Xerox lösning

Xerox Mobile Express Driver är en universell skrivardrivrutin som är idealisk för ”digitala nomader”, eller för de som reser mycket och behöver använda många olika skrivare. Fördelar:

Varför välja Xerox?