Kontakta oss eller bli kontaktad

Dsolution

08-528 096 00

Mail (service/support): service@dsolution.se

Mail (övriga ärenden): info@dsolution.se

Dsolution Östergötland

013-465 34 40

Mail (service/support): support.ost@dsolution.se

Mail (övriga ärenden): info.ost@dsolution.se

Posthantering & efterbehandling

p1Frankeringsmaskiner

Frankering från DSolution ger er en mycket tystgående maskin med perfekt tryck även på ojämnt underlag. Du sparar både tid och pengar genom att använda en frankeringsmaskin jämfört med att frankera all utgående post med frimärken.

Kuverteringsmaskinerp2

Kuverteringsmaskinen är det hjälpmedel som ger störst effektivisering på kontoret, efter datorn och skrivaren.

De flesta företag har fakturor, påminnelser, brev och information som måste skickas ut och ofta används mycket tid och resurser på dessa utskick. Det är många avdelningar eller funktioner i ett företag som kan ha stor nytta av en kuverteringsmaskin; ekonomi, försäljning, personal, den egna tryckeriavdelningen, m.fl.

Dokumentförstörarep3

”FÖR SÄKERHETS SKULL”

Ofta läser vi i tidningarna om skandaler runt slarvig hantering av olika dokument som sjukhusjournaler, bankkonton, personakter från myndigheter etc som hanterats ovarsamt och inte förstörts på korrekt vis. I verkligheten så ”flyter” det runt massor av dokument på företag och myndigheter etc, som inte borde hanteras som de gör. Ett exempel är att dokument läggs i stora behållare och sen åker runt halva landet på lastbil utanför egen kontroll. Naivt? Tveklöst ja, för ingen annanstans i världen hanteras känsligt material med sådan negligéns..
Det finns så många enkla åtgärder för att komma till rätta med det här problemet, det enklaste och säkraste är att se till att dokument blir förstörda innan de lämnar huset.